P. L. | 2. 12. 2022, 11:44

Eva Luna (Sanjski moški) prejema grožnje: odločila se je, da o tem pove vse

Voyo/posnetek zaslona

To, kar se zadnje čase dogaja kandidatki letošnje sezone Sanjskega moškega, presega vse meje zdravega razuma. 

V zadnji oddaji Sanjski moški je Eva Luna sklenila, da Blažu pove resnico o Arijanni. Razkrila mu je, da je dejala, da sploh ni njen tip moškega, celo več: da se ji zdi grd.

Zakaj je to storila?

"Odločila sem se, da Blažu zaupam te stvari, ker se mi je zdelo prav, da ve, kaj se dogaja v dvorcu. Nikakor pa mu tega nisem povedala zato, da bi spremenil svoj pogled name," je pojasnila za Metropolitan, dodala, da so bili v šovu že na točki, ko je bilo vsem kandidatkam jasno, katere izmed njih so njegove favoritke. 

Voyo/posnetek zaslona

Gledalci so se odzvali negativno

Po razkritju pa je bila Eva Luna tista, ki je bila deležna negativnih komentarjev gledalcev. 

"Odzivi gledalcev so bili zelo različni, večina je bila negativnih, kar sem pričakovala. Čeprav menim, da bi bilo potrebno podpirati različna mnenja, se je izkazalo, da mnogi resnice ne znajo sprejeti," je pojasnila. 

Sledile so grožnje

Obrazi resničnostnih šovov so negativnih komentarjev pogosto deležni in v večini jih niti ne berejo oziroma se z njimi ne obremenjujejo. A pri Evi Luni je šlo predaleč, začela je dobivati resne grožnje. Ker meni, da se to ne bi smelo dogajati, je sklenila, da o tem javno spregovori.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Luna (@__evaaluna)

"Grozijo, naj zvečer ne hodim sama domov iz službe, ker me bodo pretepli. Pišejo mi, naj čim prej zapustim šov, ker sicer se ne bo dobro končalo zame. Poleg tega mi pišejo, da bi bilo bolje, če bi moj oče in celotna moja družina čim prej umrla, da si ne zaslužimo živeti," je razkrila in dodala: "Vse ima svoje meje, grožnje se ne bi smele dogajati. To nikakor ni v redu."

Sklenila je še, da če se bodo grožnje nadaljevale, bo zadevo reševala na sodišču.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.