P. L. | 6. 9. 2022, 09:39

Exatlon: huda poškodba tekmovalke že na prvem poligonu. Kako je z njo?

Planet TV/fotomontaža

Na prvem poligonu so tekmovalci ugotovili, da gre za najtežjo televizijsko preizkušnjo, ekipa Triglava se je soočila z nesrečo. Je to konec za eno izmed njih?

Druga sezona Exatlona se je začela s težkim bojem za vilo. Tekmovalci, ki so razdeljeni v rdečo skupino Triglav, modri pa v Jadran, so se borili za luksuz. 

Jadran je vodil za tri točke

Sreča je bila na strani modre ekipe, a se je kmalu prevesila na rdečo stran. Do konca smo lahko spremljali zelo napet boj, preobrat za rdeče in zanje slavje v vili.

Lina in Jan sta se izkazala

Med tekmovalci Triglava sta tudi resničnostna zvezdnika Lina Majcen in Jan Klobasa, ki smo ju gledali v šovu Kmetija. Oba sta dokazala, da sta borbena in močna. S svojo dobro telesno pripravljenostjo sta ekipo Triglava pripeljala do zmage.

Planet TV/posnetek zaslona

Huda poškodba Teje Kralj

Že v drugem dvoboju so tekmovalci na lastne oči lahko videli, da ni za podcenjevati poligona, najizkušenejša tekmovalka Triglava Teja Kralj si je poškodovala koleno in prestrašila sotekmovalce. 

"Ko se je zgodila poškodba, sem bila nasmejana. Ponavadi poskušam biti čim bolj pozitivna, ampak potem sem vseeno poskusila stopiti na nogo. Bilo je, kot da bi bil zgornji del noge čisto ločen od spodnjega. Prav grozen je ta občutek, ker ne veš, ali se bo to rešilo ali ne," je razkrila za Planet TV.

Njena ekipa je slavila, zato so se vselili v vilo, Kraljeva pa je bila med njimi. Koleno je bilo še vedno boleče, a je bila zelo optimistična. Upa, da bo lahko  tekmovanje nadaljevala.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.