Uredništvo | 29. 3. 2024, 09:56

Bil je zvezda serij (tudi pri nas), nato pa je za nekaj let izginil iz javnosti, zdaj pa se je po dolgem času oglasil

Instagram/Ivan Herceg

Filmski, televizijski in gledališki igralec se je pred nekaj leti umaknil iz javnosti, zdaj pa je objavil svojo novo fotografijo.

Ivan Herceg je bil nekoč zvezda številnih balkanskih nadaljevank in serij, a ga že dolgo nismo imeli priložnosti videti na TV-zaslonih. Med drugim se tudi že nekaj let izogiba pojavljanju v javnosti. Pri nas se ga večina gledalcev najbolj spomni po vlogi Jakova Zlatarja iz velike uspešnice Larina izbira, ki so jo pred leti predvajali na POP TV.

"Če res preveč misliš, da si nekaj zelo posebnega, se le malo ozri okoli sebe in spoznal boš, da si samo ena sama sardela v oceanu ..." je zapisal ob fotografiji, na kateri se naslanja na ograjo in gleda v gozd. Veliko pozornosti je pritegnil z izrazito natreniranimi bicepsi, ki jih je poudaril v majici brez rokavov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ivan_herceg_official

Ko se sprehodimo po njegovih objavah na družbenih omrežjih, najprej pade v oči, da je Ivan zelo preoblikoval svoje telo in pridobil kar nekaj mišic, odkar smo ga nazadnje videli v serijah. Pogosto deli tudi utrinke s treningov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ivan_herceg_official

Ivana se občinstvo najbolj spominja kot Janka Zlatarja iz serije Larina izbira, ki je podirala rekorde gledanosti, tudi pri nas. Nastopa je tudi v serijah Najbolje godine (Najboljša leta), Kud puklo da puklo (Kar bo, pa bo), ki so jo predvajali na POP TV, in Zlatni dvori. Zadnja, v kateri je nastopil, pa je bila Čista ljubav (Čista ljubezen), v kateri ni ostal do konca.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SERIJE.HR 🎥 (@serije.hr)

Vidno vlogo je imel že v prvem filmu z naslovom Pjevajte nešto ljubavno iz leta 2007.

Kar zadeva njegovo zasebno življenje, je znano, da je v preteklosti ljubil manekenko Anito Dujić in pevko Nino Donelli, zdaj pa informacije o njegovem ljubezenskem življenju uspešno skriva pred javnostjo.

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec