P. L. | 16. 5. 2024, 09:42

POP TV sporočil veselo novico: vrača se ta zelo priljubljena serija

Uredništvo

 Gledalci so težko čakali in dočakali veselo novico. Priljubljena serija se končno vrača. 

Na POP TV sporočajo, da se z deveto sezono vrača zelo priljubljena slovenska humoristična serija Ja, Chef!. Ta bo na ogled na Voyo že zelo kmalu, prvi del nove sezone prihaja 23. maja.

Prihaja nova sezona Ja, Chef!

Prihaja nova sezona Ja, Chef!

Voyo

Kot sporočajo ustvarjalci serije Ja,Chef!, se bo vse postavilo na glavo. Prihodnost šefa in njegovih pajdašev je bila na majavih nogah, bolj so se majali, bolj so se smejali. Zdaj pa jih bo želja po smehu minila, saj prihaja novo vodstvo.

V serijo vstopata dva zelo znana igralca, Iva Krajnc Bagola in Ranko Babić. Krajnc Bagola bo vstopila v lik Ele Kocjančič, nove lastnice hotela Eleonoroa (prej se je hotel imenoval Chateau de Philippe). Babič pa bo prevzel vlogo Lada, novega upravnika hotela.

"Sicer ni tako siten kot Rudi (Bojan Emeršič), nima zlate ure in ne spi v solariju, ima pa dar za spletke in izbira izjemno žive kravate," je o svoji vlogi dejal Babić in dodal: "Lado je navzven urejena, organizirana, vestna in pikolovska oseba, ki obvlada svoj posel. Pod fasado osebe, ki točno ve, kaj dela, in ima vse pod kontrolo, je človek s tisoč in eno masko, je nesrečno zaljubljen in ima zelo slabe navade. Z Bohincem nikakor ne najdeta skupnega jezika in njun boj se iz epizode v epizodo bolj zaostruje. In ker je Lado totalno nemoralna oseba, nas čaka nora dogodivščina v novih epizodah Ja, Chefa!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VOYO (@voyo_slovenija)

"Ela je nepredvidljiva, ukazovalno prestrašena, usodno zaljubljena, osamljena, neizprosna ter strastna ženska. Strašni zapleti so v tej nadaljevanki nujni in potencirani. Mislim, da takšnih pretresov v resničnem življenju nisem doživela. Sem imela kar nekaj smešnih prigod na potovanjih, a tako bizarnih kot v Ja, Chefu! pa ne. Z Rankom sva imela mnogo smejalnih momentov, predvsem pri dodajanju tekstov, ki sva si jih sproti gladko izmišljevala," pa je o svojem liku povedala Krajnc Bagola.

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu