P. L. | 1. 3. 2023, 06:30

Jasmina (Poroka na prvi pogled) nezadovoljna zaradi spolnih odnosov z Alešem. To so podrobnosti, ki jih je razkrila za javnost

Planet TV/posnetek zaslona

Jasmina, ki se je v eksperimentu Poroka na prvi pogled poročila z Alešem, je brez olepševanj razkrila vse, kar se med njima dogaja v postelji. "On ga sploh ne more dvigniti, to je mrtvo," je razkrila in opisala njun spolni odnos. 

Ko je 46-letna Jasmina prvič videla leto dni mlajšega ženina Aleša, ki so ji ga v eksperimentu dodelili strokovnjaki, jo je zmotilo, ker ni imel las. To je nekako poskušala pustiti za seboj, se vživeti v novo vlogo in uživati iz dneva v dan.

S prihodom v Istro, kjer so se v razkošni vili z bazenom začeli njuni medeni tedni, pa so se začele tudi velike težave. Jasmini ni bilo všeč, ker jo je na zmenek odpeljal v igralnico, dejala je, da nje to ne zanima.

Planet TV/posnetek zaslona

Ko sta zvečer prispela nazaj v vilo, je počilo. Alešu je rekla, da je lažnivec, da noče več nič imeti z njim, spakirala je svoje stvari in se izselila iz sobe.

Razlog?

Jasmina meni, da bi Aleš moral na zdravljenje. "Jaz bi mu rada pomagala, če bo želel, jaz ne morem. Če grem jaz zdaj z njim živet v Ljubljano, kaj bom do zdravnikov hodila z njim? Nisem jaz zato prišla. Jaz sem prišla uživat," je pojasnila produkciji in dodala: "On potrebuje eno hitro intervencijo, psihiatrično pomoč."

Dodala je, da kriči nanjo in da jo spolno maltretira.

Kaj je s tem mislila?

Aleš je produkciji pojasnil, da so težave nastale zaradi njunega intimnega odnosa. Jasmina pa je vidno razočarana povedala, da ona ne potrebuje petindvajset moških, ampak le enega, ki jo bo sposoben zadovoljiti.

Planet TV/posnetek zaslona

"Z Alešem pa seks sploh ne gre," je zaupala produkciji in dodala, da ves dan skače okrog njega na pol gola.

"Kažem joške, slačim se, dvignem krilo, kopalke takšne in drugačne … Če ne more. On ga sploh ne more dvigniti. To sploh ne stoji. To je mrtvo!"

Iskreno je priznala, da je pač ženska, ki potrebuje veliko seksa. Med drugim se je čudila nad njim, češ, saj je vedel, da se bo poročil, s poroko pa pridejo tudi spolni odnosi. "Pa ženo moraš f****," je dejala produkciji.

Planet TV/posnetek zaslona

Razložila je, da sta poskušala trikrat, a ni šlo, ker Aleš ni imel erekcije. "Ne morem več, dovolj. Trikrat dovolj! Jaz nisem. Najdite mu neko drugo, nobena ga ne bo hotela takega, nobena."

Aleš je zelo razočaran

"Ko gledam njene oči, se dobesedno bojim, ker vidim samo praznino," je produkciji razkril Aleš in dodal: "Počutim se pa zelo prazno. Brez energije sem, nimam volje, ne vem, ali bom nadaljeval ali ne bom. Veliko energije sem dal v ta eksperiment, želim nadaljevati, a bomo videli, kaj se bo dogajalo …"

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.