L. P. | 30. 5. 2023, 10:00

Je bila res vse laž? Ta znana Slovenka se je resničnostnega šova udeležila zato, ker naj bi ji POP TV dobro plačal

Uredništvo

Znana slovenska resničnostna zvezdnica, ki jo vsi dobro poznamo, je po štirih letih sklenila, da pove svojo resnico o tem, zakaj se je udeležila enega najbolj gledanih resničnostnih šovov pri nas. Njena resnica vas bo presenetila … 

Darinko Košenina smo spoznali v resničnostnem šovu Kmetija: Nov začetek. Tam se je priljubila tako tekmovalcem kot tudi gledalcem in ti so se razveselili dejstva, da jo bodo ponovno lahko gledali v romantičnem šovu, leta 2017 je vanj vstopila prvič z željo, da najde ljubezen.

POP TV

Leta 2019 je sklenila, da ponovno poskusi srečo, bila je med kandidatkami Jožeta Rožena, a je tik pred koncem zavrnila njegovo ponudbo na zaključno romantično potovanje v dvoje.

Štiri leta pozneje je sklenila, da za žurnal24 razkrije svojo resnico o udeležbi v resničnostnem šovu Ljubezen po domače. Kot je dejala, naj bi bila obakrat v zvezi.

POP TV

"Ko sem prvič šla v šov Ljubezen po domače, sva se s sedanjim partnerjem šele spoznavala in bila bolj na začetku zveze. Ko sem šla drugič, pa sva se skupaj dogovorila, da grem, ker so mi dobro plačali. Taka je resnica," je pojasnila za omenjeni portal.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.