8. 6. 2022, 09:05

Je novi sanjski moški dorasel temu nazivu? "Ja, tudi brije se že. Ker ste ravno spraševali."

Instagram/Blaž Kričej Režek
Je novi sanjski moški dorasel temu nazivu? "Ja, tudi brije se že. Ker ste ravno spraševali." (foto: Instagram/Blaž Kričej Režek)

Že pred časom smo razkrili, kdo bo novi sanjski moški, za katerega se bodo dekleta borila v resničnostni TV-oddaji. A mnogi so se obregnili predvsem nad tem, da je star le 23 let, zato morda ni najprimernejši kandidat za takšno vlogo.

23-letni Blaž Kričej Režek je moški, za srce katerega se bodo tekmovalke borile v letošnjem Sanjskem moškem. 

Kot smo vam to že povedali, si je razkritje njegovega imena dovolil kar sanjski moški prve sezone Gregor Čeglaj.

Spomnimo, Blaž je rojen leta 1999 in živi v Ljubljani. Nemogoče je spregledati, kako blizu popolnosti je njegovo mišičasto in izoblikovano telo. Zanimivo je, da se je leta 2017 udeležil tudi lepotnega tekmovanja Mister Slovenije, v katerem je tekmoval ob boku Gregorja in Franka Bajca

Naziv je potrdil tudi Blaž sam 

Na Instagramu se je po uradni razglasitvi s strani produkcije POP TV oglasil tudi Blaž, ki je ob delitvi svoje fotografije zapisal: "Danes je POP TV razkril moje ime. Ja, res je, sem Sanjski moški 2022." 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLAŽ KRIČEJ REŽEK (@blazkricejrezek)

Največ kritik na njegovo starost 

Po družbenih omrežjih je mogoče zaslediti največ opazk na to, da je Blaž še mlad, zato je pri njegovih letih po mnenju uporabnic težko govoriti o sanjskosti, odraslosti ali iskanju večne ljubezni. 

Na to so se na Instagramu odzvali tudi ustvarjalci oddaje, ki so ob objavi fotografije Blaža na skipperju zapisali: "Ja, tudi brije se že. Ker ste ravno spraševali."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanjski moški (@sanjskimoskipoptv)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.