N. V. | 12. 8. 2022, 09:36

Jure Košir je sprejel pomembno odločitev: zapustil bo Slovenijo

Blaž Vatovec
Jure Košir je sprejel pomembno odločitev: zapustil bo Slovenijo (foto: Blaž Vatovec)

Preizkusil se bo v novi službi, ki od njega zahteva selitev. Menite, da se bo izkazal na novem delovnem mestu?

Na Planet TV se jeseni vrača najtežja televizijska preizkušnja, ki je v prvi sezoni navdušila slovenske gledalce in okronala dva zmagovalca, Marjanco Polutnik in Franka Bajca.

Exatlon Slovenija bo tudi v drugi sezoni pred neverjetne športne izzive postavil najpogumnejše ter fizično najbolje pripravljene tekmovalke in tekmovalce, ki bodo na zahtevnih poligonih dokazovali, da smo Slovenci resnično predani športu.

Tudi v novi sezoni bomo v ekipah prepoznali nekaj znanih obrazov ter jih spremljali na adrenalinskih poligonih v ekstremnih vremenskih razmerah, ki jih bodo lahko premagali le najbolj psihično in fizično močni, poroča portal Žurnal24.

Najboljša med ženskami in najboljši med moškimi bosta poleg naziva zmagovalcev tekmovanja Exatlon Slovenija prejela tudi po 50 tisoč evrov.

Spremembe v novi sezoni oddaje

Tokrat prihaja nekaj sprememb: začenši s tem, kdo bo vodil novo sezono športnega resničnostnega šova Exatlon Slovenija.

Mesto bo z Miranom Ališičem zamenjala še ena naša športna legenda, to je Jure Košir, so sporočili s Planeta TV.

Prav tako na mestu poročevalke s terena ne bomo več gledali Tine Gaber, temveč se bo v tej vlogi preizkusil lanskoletni tekmovalec in dobro znana televizijska ter glasbena osebnost, Igor Mikič, še pišejo.

Zapušča Slovenijo

Novo ekipo tekmovalcev bo na osupljive poligone v čudoviti, a tudi vroči Dominikanski republiki, v novi sezoni pospremil Košir.

Profimedia

Tako se bo za čas snemanja moral odseliti tja. Verjamemo, da ga je ob odločitvi podprla partnerka Simona Škrobar. Kljub temu da bosta nekaj časa ločena, bo nedvomno spremljala njegovo delo prek televizijskih ekranov.

Voditeljska vloga

Nekdanjega vrhunskega športnika, ki dobro pozna tekmovalnega duha in ekstremne fizične izzive, bomo prvič videli v voditeljski vlogi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Exatlon Slovenija (@exatlonslovenija)

"Gre za dobro oddajo, ki vsekakor odstopa od klasičnih resničnostnih šovov. Predvsem mi je všeč, da propagira gibanje in lahko mlade nagovori k treniranju, k vadbi spretnosti, ter predaja sporočilo, da je timski duh pomemben," pravi.

"Mislim, da gre za ravno pravšnjo mero med resničnostnim in tekmovalnim športnim izzivom, zato sem z veseljem sprejel ponudbo za sodelovanje v tem edinstvenem projektu."

Koširju bo največji izziv predstavljalo komentiranje tekem na poligonih, a kot pravi športnik se nove vloge veseli in k njej pristopa s svežim zagonom.

"Poslušal sem komentatorje, ki so komentirali moje vožnje, zdaj pa se bom v tej vlogi znašel sam in upam, da bom s svojim glasom znal pričarati še dodatno vznesenost tekme," pove in poudarja, da sta tudi pri tem potrebna vaja in trening.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.