P. L. | 28. 5. 2023, 09:10

Kaj se je po šovu Poroka na prvi pogled zgodilo s Tino? Ta sprememba vas bo presenetila

Planet TV/posnetek zaslona

Od snemanja šova Poroka na prvi pogled je minilo že več mesecev, Tina pa se je odločila za veliko spremembo. Tudi vi boste presenečeni nad tem … 

Eksperiment Poroka na prvi pogled se je zaključil že pred mnogimi meseci, gledalci pa smo lahko zadnjo oddajo pogledali preko malih ekranov pred kratkim.

Pari so večinoma ostali v prijateljskih odnosih, edina, ki sta našla pot do ljubezni, sta bila Anita in Damir, ki sta eksperiment zapustila po tednu dni.

Planet TV/posnetek zaslona

Mnogi gledalci so navijali za Tino in Blaža, a med njima iskrica ni preskočila. Kot sta nedavno razkrila v jutranji oddaji Jutro na Planetu, sta ostala v prijateljskih odnosih, med njima pa ni nobenih zamer.

Smo pa lahko v oddaji opazili tudi veliko spremembo Tine. V šovu se je predstavila kot glasna, zgovorna in energična, v oddaji pa smo lahko gledali umirjeno in zadržano dekle.

Planet TV/posnetek zaslona

"Vem, da sem bila v šovu naporna. Mogoče drugače ne bi bila, če ne bi bilo vsega tega kaosa okoli," je dejala o odnosu, ki sta ga imela z Blažem in dodala: "Vsa čast njemu."

Priznala je tudi, da je imela v času eksperimenta določene težave, ki so se dogajale izven šova, zaradi njih je tudi večkrat želela oditi. Priznala je, da je v šovu pogosto zato tudi  jokala. Pohvalila je Blaža, dejala, da ji je stal ob strani in pomagal.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.