5. 4. 2022, 18:27

Kdo od znanih Slovencev bo sedel na vroči stol?

Planet TV

Do zdaj so znana imena medijske scene v oddaji osvojila največ 2500 evrov. Poglejte, kdo bo tokrat poizkušal preseči ta mejnik.

V kvizu Milijonar lahko trenutno spremljamo posebne dobrodelne oddaje, v katerih z znanimi obrazi zbirajo denar za pomoč prizadetim v vojni v Ukrajini. 

Prejšnji teden sta se odlično odrezala pevec Tomi Meglič in nekdanja smučarka Alenka Dovžan, ki sta zbrala 2.500 evrov, enak znesek sta osvojila tudi olimpijca Gloria Kotnik in Tim Mastnak. Glasbenika Omar Naber in Matjaž Jelen ter raper Challe Salle in sveže upokojena skakalka Špela Rogelj pa so za dober namen zbrali po 1000 evrov.

Tokrat se bosta voditelju Juretu Godlerju pridružila pevec Dejan Dogaja in kuharska mojstrica ter vplivnica Ana Žontar Kristanc, pri odgovarjanju na vprašanja pa se bosta preizkusila tudi pevca Sebastian in Tilen Lotrič ter glasbenika Matevž Šalehar - Hamo in Martin Janežič - Buco iz skupine Hamo & Tribute 2 Love.

"Všeč mi je, da smo posneli že toliko oddaj v dobrodelne namene, najprej v času epidemije in sedaj za Ukrajino. Še najbolj pa cenim stil igre pri naših vipovcih, ki je preudaren, neizstopajoč in brez želje po metanju ven – dobro se zavedajo dobrodelnosti, četudi se jim kdaj zatakne že pri prvem vprašanju," je dejal voditelj oddaje Jure Godler.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.