R.S. | 25. 11. 2023, 11:52

Kaj je šlo narobe? Serijo Ja, Chef! dokončno zapustil eden glavnih igralcev

VOYO

Povedal je, da so se mu v zasebnem življenju zgodile nepričakovane stvari. 

Klemen Janežič, pripovedovalec zgodbe in glavni igralec v humoristični seriji Ja, Chef! zapušča priljubljeno televizijsko uspešnico. "Obdobje, v katerem sem snemal serijo me bo zaznamovalo za vse življenje. Tako v zasebnem kot profesionalnem življenju so se mi zgodile velike in nepričakovane stvari. Zelo sem hvaležen za to priložnost in vse sodelavce na setu. Od naše Ruže pa vse do Janija, hvala vam," je igralec za 24ur.com povedal po koncu snemanja.

Janežič je v seriji igral kuharja Luka Čeha, ki je bil pripovedovalec zgodb in eden izmed glavnih likov. Serija Ja, Chef! velja za eno največjih pretočnih in televizijskih uspešnic pri nas. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Klemen Janezic (@kjanezic)

Janežič je nedavno skupaj s partnerico Nino Ivanišin Janežič za Metropolitan.si povedal več podrobnosti o zasebnem in poklicnem življenju. O igralskem poklicu je dejal, da je zahteven, vendar v njem uživa. "O kaotičnosti poklica pa lahko rečem, da te igralski urnik res pokonzumira. Je na nek način tvoj vladar, pa čeprav si ga ti ustvarjaš. Popoldanski sestanki, radio, sinhronizacija ... vse to je nekako del tega. In seveda lahko rečeš ne, vendar so po drugi strani vsi ti projekti nekaj, kar ti daje širino, so pa tudi trening. Igralec se mora razvijati, učiti, biti živ, delati z materialom, se postavljati izven cone udobja. Zame je to prednost in privilegij našega poklica." 

Težje pa postane, ko si ustvariš družino. Njegova žena je povedala, da je situacija pri možu drugačna po rojstvu otroka: "Obremenjuje ga tudi odsotnost od doma, predvsem ti večerni termini – bo to problem, ali pride varuška, kaj bomo zdaj in tako dalje. In seveda je veliko lažje, če je partner doma, ker ti to daje vsaj neko stabilnost." Več si lahko preberete tukaj

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord