Petra Logar | 2. 10. 2022, 08:00

Kljub temu, da mu je bilo v hlevu zelo težko, je Aleš sedaj razkril, kaj še se je tam dogajalo

Voyo/posnetek zaslona

Izpadli tekmovalec je razkril, katera je bila edina pozitivna stran bivanja v hlevu, pa tudi, kako je reagirala hči, ko ga je prvič videla. 

Svojo pot v šovu Kmetija je Aleš Kozic začel zelo optimistično. Bil je glava družine, člani družine so ga poslušali in upoštevali, a z odhodom v šotor med izzivalce se je vse spremenilo. Od tam si je želel le še domov k hčerki. V četveroboju je izgubil, kar ga je navdajalo z veseljem.

Za Metropolitan je izpadli tekmovalec odgovoril na nekaj vprašanj.

Kaj je bilo za vas v šovu najtežje? Ste pričakovali takšno Kmetijo? Kako ste se organizirali, ko ste videli, da nimate veliko?

Najtežje je bilo, ker nisem imel stika z hčero. Takšne kmetije res nisem pričakoval, bila je res težka. Težki življenjski pogoji, malo hrane, slaba higiena. Vedno smo dali vse od sebe.

S kom ste se v šovu najbolj povezali, s kom boste ohranili stike?

Vsi smo bili kar povezani. Stike bom ohranjal s tistimi, ki bodo želeli imeti stike z mano. Ampak z veseljem se kdaj družim še z vsemi sotekmovalci. 

Voyo/posnetek zaslona

Kdo vas je najbolj presenetil v pozitivnem smislu in kdo v negativnem?

Večina tekmovalcev je bila kar super. Nihče pa me ni precej presenetil v negativnem smislu ali me razočaral. 

Kje je bilo za vas težje, v hlevu ali v šotoru?

V hlevu je bilo najtežje. Vsakemu je bilo v hlevu najtežje. Je pa bila v hlevu res dobra energija, verjetno zaradi živali in ognja, kjer smo se družili in pogovarjali. 

Kaj ste storili najprej, ko ste prišli domov?

Ko sem prišel domov, sem najprej objel hčerko. 

Kakšno je bilo prvo srečanje s hčerko? Ste jo v šovu zelo pogrešali?

Že po par dneh sem jo začel zelo pogrešati, zato sem tudi želel domov. Videl sem, da mi je to, da sva skupaj, bolj pomembno, kot sam šov. Bila sva zelo srečna, ko sva se videla.

Kako so vaš nastop videli domači in prijatelji?

Večina prijateljev in znancev mi je rekla, da če bi se zares boril, bi domov odnesel zmago. Tudi sam mislim, da bi do finala zagotovo prišel. Tega se je balo kar nekaj tekmovalcev. So imeli srečo, da sem prehitro odnehal (smeh).

Bi se še enkrat prijavili v resničnostni šov in zakaj?

Zagotovo. Ampak takrat pa grem res samo še po zmago. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.