P. L. | 18. 9. 2023, 09:41

Kmetija: Kakšna je resnica o nenadnem slabem počutju Klare?

Voyo/posnetek zaslona

V zadnji oddaji se je v areni dogajala prava drama. Klara je potrebovala zdravniško pomoč, ostali tekmovalci so bili brez besed ...

Kot smo lahko videli v zadnji oddaji priljubljenega šova Kmetija, je bila tokrat arena zares dramatična.

Najprej je svoji družini Sara razkrila, da ni tekmovalka, ampak je v resnici novinarka Kmečkega lista, kar pomeni, da se v areni ni borila, saj ni tekmovala za glavno nagrado. Od članov svoje družine se je poslovila in zapustila šov, njih pa pustila odprtih ust in sumničavih misli.

Voyo/posnetek zaslona

Klara je potrebovala pomoč

Maja, ki je bila že drugič izbrana kot dvobojevalka, je ponovno ostala brez boja za izločitev, je pa voditeljica Natalija razkrila, da se bo vseeno borila za pravico, koga izbrati za naslednjo glavo družine. Ostali tekmovalci so za njeno nasprotnico izbrali Klaro in dvoboj se je pričel.

A kmalu so tako tekmovalci kot tudi gledalci videli, da s Klaro ni vse v redu. Medtem ko je Maja uspešno opravljala dvoboj, se je Klara vse slabše počutila. V areno so prihiteli člani produkcije in ji pomagali.

Je Klara zaigrala slabost?

Sprva so se pojavila namigovanja, da je morda Klara slabost le zaigrala, a je bilo kmalu vsem tekmovalcem jasno, da to ne drži. Klara se je resnično zelo slabo počutila. 

Voyo/posnetek zaslona

"Najprej sem mislila, a si res tak manipulator, da boš še to zaigrala," je produkciji dejala Tamara in dodala: "Potem sem pa dejansko videla, da je stvar resna."

"V bistvu jaz sploh nisem opazila, da je Klara skupaj padla," je povedala Maja kasneje produkciji in dodala, da ko je videla, kakšna je situacija, je takoj vedela, da gre zares.

Člani družine so bili šokirani, vsi so upali, da si bo Klara opomogla. Do nje je prišla tudi voditeljica Natalija, ki je ponavljala, da je zdravje na prvem mestu. Klaro je vprašala, ali bo dvoboj predala in ta je potrdila. Na vprašanje, kaj se ji je zgodilo, je povedala, da se ji je stemnilo pred očmi, njeno počutje pa se je potem izboljšalo.

Kdo bo nova glava družine, bodo tekmovalci izvedeli v roku 24 ur. Toliko časa je namreč Natalija dala Maji, da se odloči.