P. L. | 17. 11. 2023, 15:05

Kmetija: Žan po zmagi nazaj na posestvo, tekmovalci ne vedo, da prihajajo velike spremembe

Voyo/posnetek zaslona

V napetem dvoboju je Žan premagal Marcela. Ta se je poslovil, Žan pa je odšel nazaj v igro za denarno nagrado. A, odslej bo vse drugače ...

Po dvoboju v areni se je moral posloviti Marcel, Žan ga je najprej premagal na moči, nato pa še v spretnosti. Po dvoboju je voditeljica Natalija vprašala tekmovalce, kdo si je želel, da bi se na posestvo vrnil Marcel. Roke so dvignili: Žan, Marcel, Mateja, Patricija in Nuša.

Marcel je zapustil šov.

Marcel je zapustil šov.

Voyo/posnetek zaslona

Na vprašanje, kdo si je želel, da bi se vrnil Žan, pa so roke dvignili: Franc, Tim in Alen. Suzana in David sta se glasovanja vzdržala. "Glede na prihodnost tukaj bi bilo definitivno boljše, da bi zmagal Marcel, ampak, ja. Imamo še močno konkurenco, Žana, potem pa naj dela na tedenskih nalogah tako dobro, kot je sedaj delal, pa se bo na drugačen način utrudil," je produkciji po dvoboju dejala Mateja.

"Obžalujem to, da nisem takrat, ko sem imel možnost, izbral Mateje in jo poslal domov," je po dvoboju produkciji dejal Marcel. Dodal je, da obžaluje tudi to, da ni zmagal in prejel denarno nagrado.

Žan napovedal spremembe

Preden so tekmovalci odšli iz arene, je Natalija Žana vprašala, ali namerava tudi v prihodnje tako pridno opravljati tedenske naloge. Ta je potrdil, dodal: "Ostalo pa se bom prepustil toku dogajanja." Na vprašanje, če misli razrešiti situacijo s Suzano, je odgovoril: "Ne vem, saj pravim, se bom prepustil toku dogodkov."

Žan je dejal, da bo odslej vse drugače.

Žan je dejal, da bo odslej vse drugače.

Voyo/posnetek zaslona

Odgovorila je tudi Suzana, ki je dejala, da meni, da bo njun odnos ostal nespremenjen, saj je vedno ona tista, ki naredi prvi korak, tokrat pa bi ga moral Žan.

"To je to, Žanko! Nazaj gremo na posestvo ostalim jeb** mater," je dejal produkciji Žan, razkril je, da bo odslej z njegove strani vse drugače. To pa bodo zelo kmalu občutili tudi ostali tekmovalci ...

Novo na Metroplay: Nastja Gabor o materinstvu, dojemanju ljudi in novih projektih