L. P. | 7. 12. 2023, 10:16

Kmetija: David dočakal obisk družine, njegovo dekle je komentiralo odnos z Žanom

Voyo/posnetek zaslona

Davida je na posestvu obiskala njegova družina. Njegovo dekle Karin je pokomentiralo tudi njegov odnos z Žanom. Ste bili presenečeni nad njenimi besedami? 

Tekmovalci šova Kmetija so končno dočakali čas, ko so se začeli obiski domačih. Najprej se jih je razveselil Alen, prišla je njegova partnerica Sana ter starši. Pozneje pa je tekmovalce presenetila še ena družina. "Kje je pa najlepši?" je vprašala mati tekmovalca Davida. Z njo sta prišla še Davidov brat Filip in srčna izbranka Karin.

Davida je obiskala družina.

Davida je obiskala družina.

Voyo/posnetek zaslona

Presenečenje je bilo popolno

Patricija je Davidovo družino skrila v njegovo sobo in ga poklicala. "Slišim Davidove korake, jaz sem mislila, da me bo razgnalo. Dobro, da sem imela Karin in Filipa, ne bi tega prenesla sama," je dejala Davidova mati Zorica, ki je na sina očitno zelo navezana.

Ko jih je David zagledal, je bil brez besed, snidenje je bilo zelo čustveno, polno objemov in poljubov. "To pa je bil šok. Presenečenje vseh presenečenj," je dejal David produkciji in dodal, da se je počutil, kakor da bo vsak hip padel.

"Zelo čustvena sem, ko sem videla Davida po tolikšnem času. Ker sem ga tako pogrešala. Zdajle sem v šoku, malo me trese, malo mi gre na jok, zelo sem čustvena," je svoja čustva razkrila partnerica Karin.

Ne spreglejte:

"Moja Karinca je najlepša punca na svetu. Šestdeset dni se nisva lupčkala, pa stiskala, pa objemala," je dejal David, Karin pa je pojasnila, da je to pri njima običajno. Da se ves čas objemata in poljubljata.

David se jih je zelo razveselil.

David se jih je zelo razveselil.

Voyo/posnetek zaslona

Karin odnos med Žanom in Davidom jemlje z nasmehom

David je svoji družini opisal, kako je biti na kmetiji. "Težko je, ker si z ljudmi, s katerimi bi bil ali pa tudi ne bi bil. Nimaš se kam umakniti. /…/ Težko je, ker ni vas," je povedal David in dodal, da sta z Žanom postala zelo dobra prijatelja.

"A ta, ki ti je tako všeč," ga je vprašala Karin, David je prikimal, njegovo dekle pa se je le nasmejalo.

Novo na Metroplay: Nastja Gabor o materinstvu, dojemanju ljudi in novih projektih