L. P. | 21. 9. 2023, 21:15

Kmetija: Z navzkrižnim glasovanjem preprečili taktiziranje nekaterih? Resnica je popolnoma drugačna

Voyo/posnetek zaslona

Ste bili ob gledanju zadnje oddaje šova Kmetija zaradi te podrobnosti med tekmovalci presenečeni tudi vi? 

V zadnji oddaji šova Kmetija je na posestvo spet prišla voditeljica Natalija Bratkovič, s seboj pa je prinesla kamenčke, ki so jih tekmovalci razdelili med dva člana družine, ki sta postala druga dvobojevalca.

Voyo/posnetek zaslona

Kot smo lahko videli, se je Natalija najprej oglasila pri družini v hiši. Na mizo je postavila kamenčke in jim dejala: "Dragi moji, sonček je na nebu. Hvala bogu se teden, ki je bil zelo zahteven in težak z vseh mogočih vidikov približuje h koncu," nato pa jim je razkrila, da tudi tokrat ne bodo glasovali za svojega člana družine, saj so to že storili tekmovalci iz hleva. Ti so izglasovali, da se bo z Gregorjem boril David.

Družina v hiši je enoglasno izbrala Marcela

Ko je bila za glasovanje na vrsti družina v hiši, so vsi, brez izjeme, dali kamenček Marcelu. "Glasovanje v hiši je bilo zelo zanimivo. Čisto vsi kamenčki v tem žakeljčku so šli k eni osebi," je družini v hlevu povedala Natalija in kamenček izročila Marcelu.

In kot se je pokazalo kasneje, se tekmovalci dobivajo ob ogradi, kljub temu, da so razdeljeni na dve družini, so se med njimi spletle prijateljske vezi, dogovor, kdo bo postal dvobojevalec, je skupna odločitev obeh družin.

Voyo/posnetek zaslona

Prijateljstvo med družinama

Po koncu glasovanja sta se družini dobili ob ogradi. Slabe volje zaradi glasovanja in podelitve kamenčkov ni bilo. Nasprotno, David je dejal, da bo v kajži zabavno, saj bodo tja odšli štirje prijatelji. "Pojdimo že kar zdajle gor," je v smehu dejal.

Da se odlično razumejo, je produkciji potrdila tudi Mateja. "V bistvu smo z njimi že veliki prijatelji, smo se že zelo povezali, da je bilo (glasovanje, op. a.) vse skupaj že zafrkancija," je potrdila produkciji.