L. P. | 26. 9. 2023, 21:15

Kmetija: Klara doživela hladno prho od svoje družine

Voyo/posnetek zaslona

Kljub temu, da je Klara trdila, da je kamenčki družine ne ganejo, je bilo v njeni obrazni mimiki začutiti nekaj grenkega razočaranja. Ste ga opazili tudi vi? 

Z obiskom voditeljice Natalije Bratkovič na posestvu je bilo hitro jasno, da bodo tokrat tekmovalci Kmetije glasovali znotraj svoje družine. Na to so bili pripravljeni, a ne vsi.

Prva je kamenček podelila Tamara, ki je dejala: "Moj kamenček gre osebi … v bistvu me je kar prizadelo, zato, ker mi je lagala v obraz, da fantje mečejo kocko, kdo bo izbran. Na koncu smo prišli do tega, da fantje niso nobene kocke metali in se mi pač to ne zdi lepo. Torej - Klara," je pojasnila Tamara. 

Voyo/posnetek zaslona

Klara je kasneje produkciji komentirala kamenček, ki ga je dobila od Tamare. Rekla je: "To je bilo pričakovano. Če bi me prizadelo, bi drugače odreagirala!"

A sledil je preobrat

Če je bila Klara še do nedavnega mnenja, da je varna ter da za njo stojijo moški člani družine, se je izkazalo, da to ni več tako. Dobila je kamenček od Franca, Alena, Žana, Maje, pa tudi Marcela, ki ji ga je kot glava družine podelil zadnji. Ta je sicer dejal, da ni imel v planu, da bi kamenček dal Klari, a ker ni mogel ničesar spremeniti, ga je dal njej tudi sam.

Ostali člani družine, ki so svoj kamenček namenili Klari, so kot razlog navedli slabo voljo in laži. Izpostavili pa so tudi, da se pogosto dobiva s Kristijanom, kaj se pogovarjata, pa svoji družini noče razkriti.

Voyo/posnetek zaslona

Ob koncu glasovanja je Klara, ki je postala prva dvobojevalka, Nataliji dejala, da se počuti pričakovano. Po koncu glasovanja pa bo zapustila družino in odšla proti njivi …

Marcel razkril načrt

Kljub temu, da se je na začetku šova zdelo, da je Klara popolnoma varna pod okriljem Marcela, pa je ta spremenil svojo taktiko. Produkciji je razkril, da naj bi bil načrt že od vsega začetka jasen in da ta ni vključeval Klare.
"Plan je, da ostanemo dejansko jaz, Alen, Žan, do maksimalnega konca, kolikor se da, potem se pa med sabo stepemo."