L. P. | 25. 9. 2023, 11:55

Klara o Kristijanu: "Dober je kot kruh!" (Kmetija)

Voyo/posnetek zaslona

Klara bo videla, da se s Kristijanom nekaj dogaja, zato se bo z njim pogovorila. A bo tako zelo jezen, da bo želel fizično obračunati … 

Nova oddaja šova Kmetija bo prikazala, kako so se člani ene in druge družine privadili na nove bivalne prostore. Družini sta namreč zamenjali hlev in hišo. 

Tekmovalci iz hiše pa so v hlevu naleteli na zelo neprijeten prizor, krave so ležale v lastnem dreku, bile so vidno zanemarjene. Zanje naj bi skrbel Franc, ki naj bi imel doma kmetijo.

Voyo/posnetek zaslona

"Kakšno ste pa pustili pri kravah," bo Kristijan vprašal Klaro, ko bosta sedela na trgu. Razložila mu bo, da je bil zanje zadolžen Franc.

"Če je bilo takole gnoja notri," bo dejal Kristijan in pokazal z rokami na pol metra. "Jaz sem znorel, ko sem to videl!"

Klari bo dejal, da so bile krave popolnoma umazane in da bi lahko poginile. "Jaz sem mislil poklicati Franca dol na ograjo in mu takšno prilimati," bo jezno dejal Kristijan in nadaljeval: "Pa bi bil diskvalificiran, bi šel lepo domov, on bi si pa zapomnil tole roko do konca življenja!"

Ko ga bo Klara skušala pomiriti, da z nasiljem ne bo rešil ničesar, bo jezno dodal: "Z nasiljem? S kolom preko hrbta bi ga! Krave ima doma, pa ima takšno kravo! Ne moreš tako pustiti!"

Kasneje bo Klara produkciji razkrila, da je videla Kristijana, kako žalostno sedi na trgu in ker ji ni bilo vseeno, se je odpravila do njega. Med drugim bo o njem dejala: "Kristijan je dober kot kruh. Zelo je pošten in ta poštenost ga včasih tudi zelo tepe."

Voyo/posnetek zaslona

Tudi preostali člani družine, ki se je iz hiše preselila v hlev, bodo potarnali, da so živali zanemarjene. "Te krave so že dva tedna v gnoju," bo dejal Luka, ki bo poskušal očistiti hlev. Nejc pa bo ugotovil, da tudi kokoši niso imele urejeno, bile so celo brez vode.

Tekmovalci se bodo spraševali, kako je lahko nekdo, kot je Franc, ki naj bi imel doma kmetijo, živali pustil v takšnem stanju …