P. L. | 19. 9. 2023, 21:15

Kmetija: kaj se je zgodilo ponoči na posestvu? Se je Tim ujel v past tekmovalcev?

Voyo/posnetek zaslona

Glava družine Kristijan je vse bolj jezen na tatu, ki jim krade hrano. Sklenil je, da mu pripravi past. Je bil pri tem uspešen? 

V zadnji oddaji šova Kmetija smo lahko videli, da je med tekmovalci že zelo napeto, primanjkovalo jim je hrane in tobaka, nekateri so bili z živci na koncu.

Voyo/posnetek zaslona

Povrhu vsega pa je družini iz hiše nekdo spet ukradel hrano, tokrat je odnesel vsa jajca, ki so jih zvalile kokoši. Suzana je sumila Luko, zato ga je tudi vprašala, ali je vzel jajca, slednji pa se je razburil in ji dejal, da je z njo očitno nekaj narobe, obtožil jo je tudi, da nič ne dela.

Tat je bil Tim

Ponoči, ko so kmetje trdno spali, so nadzorne kamere posnele vsiljivca, ki prihaja po hrano. Ponovno je bil to Tim, izzivalci so bili namreč lačni, saj se le malokdo spomni nanje. "To je sedaj že drugič, ko sem šel krast hrano. Če me že dvakrat niso dobili, potem me tretjič tudi ne bodo," je Tim dejal produkciji in dodal: "V planu je bilo malo več, ampak, počasi, da ne bodo opazili. Ker se mi zdi, da nimajo pojma, kaj se sploh dogaja in kdo jim krade. Bom še velikokrat šel na takšne obhode."

Voyo/posnetek zaslona

Dodal je, da pri tem, ko jemlje hrano, ne uživa, ampak to počne zato, ker se bori za preživetje. Skrbi ga, da bi zaradi pomanjkanja preveč shujšal.

Kristijan pripravil past

Družina v hiši se je jezila, ko so ugotovili, da so jajca izginila. Kristijan je menil, da ima najbrž nekdo skrito nalogo in da ga bo težko dobil. "Sumim neke ljudi. Če so to osebni interesi, sem jaz s temi ljudmi zaključil. Jaz se z nikomer ne bom prerekal, delam cel dan, ponoči spim. Kdor je pač to naredil, mi je čisto vseeno," je resno dejal produkciji, pozneje pa mu očitno kraja ni dala miru, zato je sklenil, da bo nepridipravu pripravil past.

Skupaj z Matejo in Gregorjem so pripravili past, povezali so pokrovke in jih dali v hladilnik. Ko bi prišel tat in ga odprl, bi z ropotanjem opozoril nase.

Voyo/posnetek zaslona

"Odločil sem se, da nastavim past, da dobim tega lopova. Sicer mu nič ne morem, ampak se želim z njim iz oči v oči soočiti, ker mi nekdo laže v oči že tri dni," je razkril Kristijan produkciji.

A Tim je očitno nekaj zaslutil in se odločil, da tokrat ne gre po hrano. "Mislim, da bom to noč prespal, ker imam nek slab občutek," je zaupal produkciji.

So ga Gregor, Mateja in Kristijan čakali zaman?

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.