L. P. | 6. 12. 2023, 21:15

Kmetija: David se je močno razveselil svojega dekleta, Mateja pa šokirala vse s takšnimi besedami

Voyo/posnetek zaslona

Mateja, ki je šov zapustila, je še zadnjič šokirala z besedami, ki jih je namenila Davidu. 

Po dvoboju v areni, kjer je zmagal Žan, Mateja pa se je morala posloviti, so se tekmovalci vrnili nazaj v hišo. Tam pa je Alena čakalo presenečenje, obiskala ga je partnerica Sana, za njo sta prišla še njegova starša s psičko. Snidenje je bilo čustveno, tekmovalci pa so se razveselili hrane, ki so jo obiskovalci prinesli s seboj.

David dobil obisk dekleta, brata in mame

Tudi David je doživel lepo presenečenje. Obiskala ga je partnerica Karin, brat Filip in mami Zorica. Ker Davida ni bilo v hiši, tisti trenutek je bil v hlevu z Žanom, so se njegovi domači skrili v sobo glave družine, kjer so ga presenetili.

David je dobil obisk.

David je dobil obisk.

Voyo/posnetek zaslona

"Ja, to je pa bil šok. To je pa bilo presenečenje vseh presenečenj," je produkciji povedal David. Ko je zagledal svoje domače, ni mogel verjeti svojim očem. "Počutim se, kot da bom vsak čas padel po tleh."

David se od svojega dekleta ni mogel odtrgati. "Moja Karinca je najlepša punca na svetu. Šestdeset dni se nisva lupčkala, pa stiskala, pa objemala …"

Ne spreglejte:

Mateja šokirala z besedami, namenjenimi Davidu

Mateja je šov Kmetija zapustila, a preden je odšla, je morala določiti še glavo družine. Od tekmovalcev se je poslovila tudi z besedami, vsakemu izmed njih jih je namenila nekaj, z besedami, ki jih je namenila Davidu, pa je šokirala vse.

"David, ja ti si pa ena taka podlasica. Upam samo, da bo Karinca, tvoja draga, videla, kakšna oseba si in da bo šla čim dlje stran od tebe!" je v posnetku rekla Davidu Mateja.

Matejine besede, namenjene Davidu, so šokirale vse.

Matejine besede, namenjene Davidu, so šokirale vse.

Voyo/posnetek zaslona

David je njene besede komentiral: "Ko o nekom govoriš in na kakšen način govoriš, takrat največ poveš o sebi. In mislim, da s tem spuščanjem na osebni nivo, vpletanje tretje osebe, da je Mateja največ povedala o sebi. Več kot o meni, več kot o komerkoli drugem."

Na koncu je Mateja določila še glavo družine, klobuk je namenila Patriciji.

Novo na Metroplay: Nastja Gabor o materinstvu, dojemanju ljudi in novih projektih