P. L. | 15. 5. 2024, 09:58

Vesela novica za ljubitelje šova Kmetija: tekmovalci so že na posestvu

Voyo/posnetek zaslona

Za ljubitelje resničnostnega šova Kmetija imamo zelo veselo novico. Snemanje nove sezone se je začelo! 

Pred kratkim so s POP TV potrdili veselo novico, da prihaja že 11. sezona resničnostnega šova Kmetija, ki je med gledalci zelo priljubljena. Takrat so razkrili tudi, da se bo letos snemanje začelo že nekoliko prej kot pretekla leta. Običajno so tekmovalci na posestvo, kjer se snema šov Kmetija, prispeli avgusta, letos pa so že na lokaciji. Kot poroča njena.si, naj bi se snemanje že začelo.

Snema se 11. sezona Kmetije.

Snema se 11. sezona Kmetije.

POP TV

Omenjeni portal namiguje tudi, da naj bi bili med tekmovalci letošnje sezone takšni, ki znajo zelo povečati gledanost. Kdo točno so tekmovalci, za zdaj še ni znano, niti se ne ve, ali so med njimi znane osebe.

So pa na POP TV pred časom potrdili, da bo letošnja sezona Kmetije posneta na povsem novi lokaciji. Znano je, da ustvarjalci priljubljenega šova lokacijo menjajo na dve leti.

"Natančna lokacija še ni znana, bo pa nova oziroma popolnoma novo posestvo," je za Metropolitan pred kratkim povedala voditeljica Natalija Bratkovič.

Lanski zmagovalec Žan.

Lanski zmagovalec Žan.

Voyo/posnetek zaslona

Tudi letos številne novosti

Voditeljica je povedala še, da tako kot vsako leto tudi letos lahko gledalci pričakujejo številne novosti. "In to je tudi tisto, kar meni šov Kmetija vsako sezono naredi drugačen, poseben, nov ... Prepričana sem, da je tudi to razlog, da ima Kmetija po toliko sezonah še vedno neverjetno veliko gledalcev in gledalk. Vedno smo poskrbeli za spremembe, številne so bile popolnoma nepričakovane. Lani smo recimo velik poudarek dali na znanje oziroma poznavanje Pratike. Še nobeno leto do zdaj ta 'biblija Kmetije' ni imela takšne moči kot lani," je pojasnila.