P. L. | 18. 9. 2023, 21:15

Kmetija: Kristijan pred izzivalci zaigral, za hrbtom se jim je smejal

Voyo/posnetek zaslona

Kristijan je pokazal, da zna še kako dobro igrati. Ste pričakovali, da bo izbral tako zvito igro? 

V šotor je prišla novica o prepovedi prinašanja dobrin, ki naj bi jo zapovedal glava družine Kristijan. Anja je sklenila, da se z njim pomeni.

"Ej, eno vprašanje imam zate, pa upam, da se znaš pogovarjati, da se ne bova drla tukaj," je rekla Kristijanu, ko je prišel do nje in ga vprašala: "Kaj si ti prepovedal, da nam ne dajo hrane?"

Voyo/posnetek zaslona

Postavila ga je pred dejstvo, da je prepovedal Tamari in članom svoje družine, naj nikar ne nosijo hrano v šotor. Če ga ne bi ubogali, ne bi pomagal z menjavo dobrin družini v hlevu. Anja mu je dejala, da je to povedala Tamara Domnu, Domen pa njej.

A Kristijan je vse skupaj zanikal. "To pa ni res. Ne drži. Dobila si napačno informacijo," ji je dejal Kristijan.

V pogovor se je vključil še Domen, ki je potrdil Anjine besede. Dejal je, da je do njega prišla informacija, da če bodo Tamara in njena družina dali hrano izzivalcem, jo oni od družne iz hiše zagotovo ne bodo dobili nič.

Tudi Domnu je Kristijan zatrdil, da to ne drži in da ima napačne informacije. V dokaz mu je ponudil vedro, polno stročjega fižola.

A Kristijan ni govoril resnice

Kasneje je v spovednici Kristijan priznal, da to, kar ga je obtoževala Anja, je držalo. V smehu je dejal: "To so moje besede, ampak ne priznam, pa da mi roko odsekajo! Naj se malo pričkajo, naj malo pikajo eden drugega …"

Voyo/posnetek zaslona

Razložil je tudi, zakaj se je odločil za takšen ukrep. "Videl sem, da me šotor že kak teden ali dva lepo suče okrog prsta. Tako, da sem rekel, da se bom še jaz malo poigral z njimi, kaj veliko se ne morem, ker so za sebe, ampak, kako tako sočno pa lahko spustim, da naredim malce krega."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.