L. P. | 28. 11. 2023, 10:44

Kmetija: po odhodu Suzane Žan razkril, da ga doma čaka dekle

Voyo/posnetek zaslona

Žan bo v oddaji šova Kmetija poskrbel za šok: doma ga čaka simpatija. 

Resničnostni šov Kmetija je zapustila Suzana, preostali tekmovalci pa bodo po vrnitvi iz arene dobili darilo gospodarice Nade. Ta jim bo pripravila večerni kino s prav posebno vsebino, pozdravi njihovih domačih. Ko bo Žan zagledal svoje domače, bo med njimi uzrl tudi svojo simpatijo. "Moj status zunaj Kmetije je: zakomplicirano razmerje, bi lahko temu rekli. V bistvu, ja, nisem čisto sam, zunaj me čaka moja simpatija."

Žan je priznal, da ga doma čaka simpatija.

Žan je priznal, da ga doma čaka simpatija.

Voyo/posnetek zaslona

Produkciji bo razkril, da je ona tista, ki ga je prijavila v šov Kmetija, bila sta v dilemi, ali naj ga prijavi kot samsko osebo ali ne. Odločila sta se, da ga prijavi kot samskega, sam pa je dopisal, da je za zmago v šovu pripravljen narediti vse.

Je Suzano izkoristil?

Na vprašanje produkcije, ali je Suzano izkoristil, bo Žan dogovoril: "Nikakor nisem izkoristil Suzane, najinega odnosa za zmago. V bistvu se je zgodilo, kar se je zgodilo. Pač, nič ni bilo resnega. Pač, sva se 'pokonektala'."

Med Žanovo družino je tudi njegova simpatija.

Med Žanovo družino je tudi njegova simpatija.

Voyo/posnetek zaslona

Žan bo produkciji priznal, da sta mogoče s Suzano res šla malo dlje od prijateljstva, meni, da si bo mogoče tudi Suzana njun odnos napačno razlagala. "Simpatija ali Suzana? Ampak, ja, upam, da me bo počakala," bo še dejal.

Žan in Suzana sta bila proti koncu skupnega bivanja na kmetiji sicer sprta zaradi glasovanja, a sta se, preden je Suzana odšla domov, pobotala in ponovno skupaj spala v isti postelji. Domov je Suzana odšla mešanih občutkov, ali je vedela, da Žana doma čaka simpatija, pa ni znano.