P. L. | 5. 12. 2022, 12:07

Lara (Sanjski moški) izbrala kopalke, ki so sprožile val negativnih komentarjev. To odgovarja vsem

Voyo/posnetek zaslona

Za zmenek z Blažem je izbrala kopalke, s katerimi pa je povzročila pravo eksplozijo negativnih komentarjev na družbenem omrežju. Nekateri menijo, da je z izbiro brcnila v temo. Kakšen je pa vaš komentar? 

Lara Mlaker je bila ena izmed treh srečnih, ki jih je Blaž Kričej Režek povabil na zmenek, na katerem se je lahko odločila, ali bo z njim in brez kamer ostala čez noč. Da je bilo vroče že čez dan, je poskrbela Lara z izbiro svojih kopalk.

Blaž jo je na zmenek odpeljal v vodni park in brez besed zrl v njo, ko se mu je z manekensko hojo približevala v zares vročih kopalkah.

"Ta njena manekenska hoja v temu bikiniju iz samih vrvic … lep prizor," je dejal Blaž, ki mu je bila postavna kandidatka zelo všeč.

Voyo/posnetek zaslona

A vsi niso bili enakega mnenja. Po oddaji so postale Larine kopalke glavna tema na družbenih omrežjih. Nekateri so menili, da je z izbiro popolnoma brcnila v temo, spet drugi so pisali, da nima prsi in da so kopalke neprimerne, tretje je motilo, da so razkrivale preveč.

Lari se je v bran postavila sotekmovalka Maja Grintal, ki je zapisala: "Zelo lepa in čudovita ženska! Vsi komentarji, ki pa jo žalijo, se pa naj zamislijo nad sabo! Ker žaljenje vedno pride iz lastnega nezadovoljstva."

Kopalke je izbrala sama

"Kopalke sem izbrala sama, izdeluje jih mlada ambiciozna Slovenka pod imenom Remenie. So iz regeneriranega najlona, zato so še posebej mehke, udobne in prijazne za naš planet," je za Metropolitan pojasnila Lara.
Z negativnimi komentarji se ne obremenjuje, meni, da ljudje s tem pokažejo sebe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanjski moški (@sanjskimoskipoptv)

"Ko slediš sebi, se vedno najdejo ljudje, ki si tega ne drznejo. Z vsakim unikatnim, drznim videzom jih spraviš v neprijeten položaj," je dejala Lara in dodala, da jim s tem nastaviš ogledalo. "Tako da ti komentarji ne pridejo več blizu mene, saj se me ne tičejo. Kajti, če koga zmoti nekaj, ga zmoti znotraj sebe."

Nekoč jo je prizadelo, danes ne več

Lara je priznala, da ko je bila mlajša, ko je bila še v srednji šoli, so jo takšni komentarji prizadeli, saj je bila prepričana, da je z njo nekaj narobe. Danes ve, da to ni tako in samo zamahne z roko: "Sedaj to ni več moj problem."