P. L. | 25. 5. 2023, 09:00

Laura po šovu Super par presenetila z vitko postavo. To je skrivnost njenega uspeha

Voyo/posnetek zaslona

Laura, ki smo jo spoznali v šovu Super par, je danes videti popolnoma drugače. Njena vitka postava je za mnoge veliko presenečenje. Kako ji je uspelo? To je njena skrivnost … 

Resničnostni šov Super par je bil posnet lanskega julija, kar pa pomeni, da so se nekateri tekmovalci od takrat spremenili. Največja preobrazba je zagotovo uspela Lauri, ki je pošteno oklestila odvečne kilograme.

osebni arhiv

Kako ji je uspelo?

"Shujšati mi je uspelo samo z jekleno voljo in dobrimi živci, oboje me spremlja še danes," je v smehu povedala za Metropolitan.si. Pojasnila je, da se ne obremenjuje s hujšanjem, spremenila je način prehranjevanja, ki ga vzdržuje še zdaj.

"Pojem res veliko solate iz različne pisane zelenjave, obvezno pa dodam še eno kuhano jajce, jem tudi grške jogurte in zelenjavne juhe. Popolnoma sem se odrekla mlečnim izdelkom, sladkorju, kruhu, gaziranim pijačam," je pojasnila in dodala, da nima neke posebne diete, le naučila se je poslušati svoje telo in uživa tisto, kar ji prija in je zdravo.

osebni arhiv

Redno tudi teče

"Takoj po koncu snemanja šova Super par, to je bilo lani konec julija, sem dobila zagon za bolj zdrav način življenja, od takrat tudi redno tečem. Priznam, tudi meni se včasih ne ljubi, a si rečem, da sem mlada in zdrava in da lahko nekaj dobrega naredim zase, pa gre lažje," je povedala. Dobro ve, da debelost povzroča različne zdravstvene težave in temu se želi ogniti. "To mi daje zagon, da vsak dan naredim zase nekaj zdravega."

osebni arhiv

Razkrila nam je, da se nerada tehta, zato niti ne ve, koliko kilogramov ji je uspelo oklestiti. "Vem le, da sem nekoč nosila konfekcijsko številko 42, danes pa nosim številko 36."

Pred nami je poletje in Laura se ga zelo veseli, saj bo imela na voljo dovolj svoje najljubše hrane. "Kar napišite, da bom ves teden brez težav živela od mojega najljubšega sadja - lubenice," nam v smehu zaupa.