P. L. | 22. 5. 2024, 12:38

Na POP TV posneli enega najbolj priljubljenih šovov, a ga ne predvajajo. Kaj se dogaja?

Uredništvo

 Čeprav je POP TV šov že posnel, pa ga še vedno ni v programski shemi. Zakaj ga ne uvrstijo? 

POP TV je že lani pred poletjem navdušil gledalce z novico, da prihaja že sedma sezona zelo priljubljenega resničnostnega šova Ljubezen po domače. V šovu naj bi ljubezen iskali dve ženski in 11 moških. Med njimi so gledalci spoznali tudi Sandija Hribernika, kandidata iz prve sezone šova Poroka na prvi pogled.

Sandi v šovu Ljubezen po domače očitno ni imel sreče ...

Sandi v šovu Ljubezen po domače očitno ni imel sreče ...

Voyo/posnetek zaslona

Sandi se je v eksperimentu Poroka na prvi pogled poročil s Kate Balon. Po prvotnem navdušenju pa ga je slednje hitro minilo, ko mu je Kate na medenih tednih razkrila, da išče nekoga, ki ima dovolj denarja. 

Eksperiment je Sandi zapustil sam, ljubezni ni našel, a očitno je bil trdno odločen, da se bo to spremenilo. Prijavil se je v šov Ljubezen po domače in čakal na pisma oboževalk.

Kaj se je zgodilo v šovu, še ni znano, saj ta še ni bil predvajan, a očitno mu ljubezni tudi v Popovem šovu ni uspelo najti, saj je pred kratkim hrvaški portal RTL sporočil, da slovenski kandidat Sandi išče srečo v njihovem šovu Ljubezen je na vasi.

Sandi odhaja v hrvaški šov Ljubezen je na vasi.

Sandi odhaja v hrvaški šov Ljubezen je na vasi.

RTL

"Odločil sem se poskusiti srečo pri vas na Hrvaškem, da morda najdem resno osebo zase. Kot narod smo si precej podobni, tudi daleč nismo. Hrvatice so zelo lepe ženske," je Sandi dejal za 24sata. Dodal je, da zna vse narediti sam, opravlja gospodinjska dela in skrbi za vrt, sadovnjak in vinograd. "Vse znam narediti sam, žene pa ni," se je Sandi pošalil na svoj račun.

Kaj se dogaja s šovom Ljubezen po domače?

Številni gledalci se sprašujejo, kaj se dogaja s sedmo sezono šova Ljubezen po domače. Na POP TV ostajajo skrivnostni, kot pravijo, še ni znano, kdaj bo šov vključen v programsko shemo, so pa potrdili, da je ta že posnet in da čaka na predvajanje.

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu