P. L. | 7. 12. 2022, 10:33

Manja po šovu Kmetija čaka na lepo novico

Voyo/posnetek zaslona

Njeno življenje po šovu se je korenito spremenilo. K temu je pripomoglo dejstvo, da se je spremenila tudi ona. Kmetija ji je pokazala njeno močnejšo plat. 

Tik pred finalom se je poslovila še ena tekmovalka. Po napetem boju v areni je domov odšla Manja Šernek, prva in edina ženska finalistka pa je postala Danijela Medenjak

Kot nam je razkrila Manja, bi danes marsikaj storila drugače. V šovu je spoznala sebe in tudi, da je njen nekdanji fant njena prava ljubezen.

Kako ste doživljali šov Kmetija? Kaj je bilo za vas najtežje?

Šov sem doživljala kot šov. (smeh, op. a.) Za večino stvari sem vedela, kaj me čaka in na to sem bila pripravljena, vendar je bilo res zelo naporno. Najtežja stvar je imeti dobre odnose v družini.

Kaj vas je sodelovanje v šovu naučilo? Kaj novega ste izvedeli o sebi, o drugih?

Sodelovanje v šovu me je naučilo biti poslušna, delavna in skromna. O sebi sem izvedela, da zmorem vse, kar želim, o drugih pa da z nekaterimi karakterji ne sovpadam. 

Voyo/posnetek zaslona

Dejali ste, da ste prišli na kmetijo tudi iz razloga, da se povežete z naravo, z živalmi. Je bilo to za vas zdravilno?

Ja, kmetija je bila prečudovita, kar se tiče narave. Poleti sem videla najlepše zvezde, čudovite sončne zahode in vzhode, res terapevtsko. 


Ste bili zadovoljni s potekom igre, ali bi danes morda kaj spremenili?

S potekom igre sem in nisem bila zadovoljna. Marsikaj bi lahko spremenili, recimo to, da bi naredili klan že prej in imeli več ljudi. 

Brez česa je bilo v šovu najtežje? Kaj ste najbolj pogrešali?

V šovu je bilo najtežje na začetku brez hrane, na koncu pa brez gretja. Res nas je zeblo! Najbolj sem pogrešala neko animacijo pred spanjem, kakšna televizija ali mobilni telefon bi bil odličen pobeg od realnosti. (smeh, op. a.)

Kaj ste storili najprej, ko ste prišli domov?

Prva stvar, ki sem jo naredila, ko sem prišla domov, je, da sem poklicala vse domače, da se jim javim, prižgala sem si televizijo ter pogledala film.

Voyo/posnetek zaslona

Doma vas je čakal fant, s katerim skupaj živite. A dejali ste, da je vajin odnos zelo zanimiv. Zakaj?

Ja, s fantom sva imela pravi vrtiljak, najino razmerje sva že nekajkrat prekinila zaradi različnih razlogov, vendar sva zdaj, ko sva bila prvič zares ločena, spoznala, da se imava rada in želiva skupaj ustvarjati kot partnerja. Zame je prvič, da resnično živim s fantom in mi je zelo lepo. Upam, da kmalu dobim prstan. 

S kom izmed sotekmovalcev ste danes najpogosteje v stikih? S kom se ne slišite več?

Slišim se s kar nekaj tekmovalci, vendar se skoraj vsakodnevno slišim z Danijelo in Janom, skupaj imamo skupino na instagramu Manjaneli klan in tako ohranjamo stik. 
Videla sem se tudi z mojo Karin in Andreo, s katerima prav uživam v družbi! Ne slišim se več s tistimi, s katerimi nisem bila v dobrih odnosih v sami Kmetiji. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.