P. L. | 21. 11. 2022, 11:07

Manja Šernek (Kmetija) pri komaj sedmih letih doživela takšno hudo travmo

Voyo/posnetek zaslona

S solzami v očeh je razkrila, kako žalostno je bilo njeno otroštvo. Tudi vi boste zajokali … 

Tekmovalka šova Kmetija, Manja Šernek, ki so jo mnogi gledalci spoznali v šovu Ljubezen po domače, je sklenila, da razkrije svojo žalostno preteklost. V otroštvu ji ni bilo lahko. Danijeli je razkrila, da ima travme iz otroštva, da je imela težave z mentalnimi boleznimi, produkciji pa nato razkrila, da je šlo za otroško depresijo.

"Moje otroštvo je bilo kar hudo. Ne privoščim nobenemu otroku, da bi šel skozi te stvari, skozi katere sem jaz morala iti, ampak se zavedam, da marsikateri otrok hodi skozi identične ali pa še hujše stvari," je povedala produkciji in nadaljevala, da je bila v otroštvu pogosto lačna, živela pa je v domu, ki bi ga lahko primerjali s hlevom na posestvu.

Voyo/posnetek zaslona

"Marsikdo misli, da sem iz bogate družine, ker mi gre dobro. Ampak vse, kar sem si zgradila, sem si sama, brez kakršnekoli pomoči," je razkrila.

Otroci so se iz nje norčevali

Kako kruti so lahko sovrstniki, je izkusila na lastni koži. "V šoli so me zafrkavali, ker sem smrdela, ker sem bila umazana, ker sem bila v oblačilih, ki niso bile oprane, ampak to je seveda prišlo s tem, ker nismo imeli denarja za preživetje," je razkrila s cmokom v grlu.

Voyo/posnetek zaslona

Med odraščanjem ni imela opore, ki jo vsak otrok potrebuje. Iz otroštva ji je ostalo veliko bolečih spominov.

"Mogoče tudi to, da sem bila spolno zlorabljena," je razkrila in zajokala. "Stara sem bila pa sedem let."

Pojasnila je, da je spolna zloraba nekaj, kar človeka zaznamuje, da mnogi zaradi tega ne morejo imeti normalnih partnerskih odnosov. "Jaz se trudim, da sem mentalno čim bolj stabilna, ne glede na vse, kar se mi je zgodilo."

Priznala je, da je včasih zelo težko, da se vrnejo spomini, a ti prihajajo vse redkeje. "Po vseh terapijah, pogovorih sem spoznala, da nisem jaz kriva za nič in dejansko nobena oseba, ki se ji dogajajo take stvari, ni kriva za to."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.