P. L. | 21. 5. 2024, 13:07

Gledalci osupli: priljubljenega resničnostnega šova ni na sporedu (zakaj bo oddaja predvajana en dan manj?)

Uredništvo

Na POP TV so sporočili, da prihaja do spremembe programa. Kaj se bo zgodilo z oddajo MasterChef? 

Na POP TV so svojim gledalcem sporočili, da je v programski shemi prišlo do sprememb. Zato bo po novem priljubljeni kuharski šov MasterChef na ogled od ponedeljka do srede na POP TV.

"Po novem kuhamo od ponedeljka do srede ob 21:15," so zapisali na POP TV in s tem gledalce obvestili, da oddaje ob četrtkih ne bo več.

MasterChef bo po novem na sporedu od ponedeljka do srede.

MasterChef bo po novem na sporedu od ponedeljka do srede.

POP TV

To sicer ni nič nenavadnega, saj se programska shema na POP TV pogosto spreminja in prilagaja. V četrtek zvečer namreč prihaja informativna oddaja, ki bo namenjena evropskim volitvam, vodila pa jo bo že znana televizijska voditeljica Alenka Arko, ki je mnogo let vodila oddajo Preverjeno.

Letos že 10. sezona oddaje MasterChef

Na POP TV letos poteka že 10. sezona priljubljenega kuharskega šova, v kateri se 15 tekmovalcev poteguje za glavno denarno nagradno, v vrednosti 50 tisoč evrov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by POP TV (@poptvprogram)

Letos pa je v šovu tudi nov sodnik, kuharski mojster Mojmir Šiftar, ki je zamenjal dosedanjega Bineta Volčiča. Poleg njega tekmovalce budno spremljata in ocenjujeta tudi sodnika Luka Jezeršek in Karim Merdjadi.

Lahko se pohvali že z vrsto dosežkov

Kljub svoji mladosti pa se 30-letni Šiftar ponaša s precej uspešno kariero. Prislužil si je namreč že več mednarodnih nagrad, pri 22 letih pa je tudi že začel voditi kuhinjo. Le leto dni pozneje je njegova prva kuharska knjiga 44 odtenkov čaja ugledala luč sveta. Je trikratni polfinalist tekmovanja S. Pellegrino Young Chef, v prvi izdaji mednarodno priznanega vodnika Gault&Millau Slovenija pa si je prislužil naziv Mladi talent.

Novo na Metroplay: "Ne biti cringe" | N1 podkast s Suzano Lovec