J. B. | 6. 2. 2023, 11:11

Miha Hercog ujet med dvema damama, eno tako navdušil, da je priznala: "Škoda, da nisem več samska ..."

Instagram/Miha Hercog

V zadnjih dneh je dvigoval veliko prahu zaradi tega, ker se je razšel s Saško Lendero, zdaj bo znani glasbeni producent dejaven na televizijskih ekranih.

Na televizijske zaslone se z novo sezono kmalu vrača Poroka na prvi pogled, ljubezenski eksperiment pa bo tudi tokrat spremljala komentatorska oddaja Poroka na drugi pogled.

Vodila jo bo Špela Grošelj, pridružila pa se ji bosta še sveže ločeni Miha Hercog in Tanja Kocman.

V oddaji Poroka na prvi pogled bo tokrat pred oltar stopilo dvanajst posameznikov, ženini in neveste pa se bodo prvič videli šele na poročni dan. Skupno pot jim bodo pomagali najti strokovnjaki Timotej Strnad, Barbara Sarić in Alja Fabjan.

Vprašanje, kaj bo na dolgi rok

"Mislim, da je druga sezona kar nadgradila prvo," je po tem, ko je spoznala ženine in neveste, povedala Špela Grošelj in dodala, da je ena od letošnjih novosti tudi spremenjen ljubezenski status komentatorjev: "No, moj ostaja nespremenjen, jaz sem še vedno samska, medtem ko ima Tanja zdaj boljšo polovico, novi komentator Miha pa je nima več. Veliko vprašanj bomo imeli tudi en za drugega."

Planet

"Že na pravo poroko greš zelo živčen, da greš na poroko, na kateri ne poznaš niti partnerja, pa je sploh velik izziv," pravi Miha Hercog, ki se je nedolgo tega razšel s Saško Lendero, in priznava, da se mu vse skupaj zdi malo strašljivo. Kljub temu je opazil, da med nekaterimi pari vlada zelo strastna kemija, a se sprašuje, kaj to pomeni na dolgi rok: "Dvema lahko zelo hitro klikne, na dolgi rok pa je vprašanje, kaj se bo zgodilo."

Ima krasno energijo

Medtem ko je Miha Špelo iz glasbenih krogov dobro poznal že prej, pa tokrat prvič sodeluje s Tanjo, ki ga je takoj osvojila. Tudi Tanja se veseli novega obraza v komentatorski trojici: "Šele zdaj sva se spoznala in moram reči, da ima krasno energijo. Škoda, da nisem več samska, ker on zdaj je," se je navihano pošalila Tanja Kocman.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.