L. P. | 9. 2. 2023, 10:45

Na videz prijazna nevesta (Poroka na prvi pogled) bo s svojim vedenjem šokirala gledalce

Planet TV

 V novi sezoni šova Poroka na prvi pogled bomo spoznali tudi nevesto Jasmino, ki pa bo kmalu pokazala svoj pravi obraz. Poskrbela bo, da boste gledalci nemo zrli v dogajanje in se spraševali, ali je kaj takšnega res mogoče … 

Prihaja nova sezona slovenske različice eksperimenta Poroka na prvi pogled. Prvi del si bomo lahko pogledali že to nedeljo, v njem se bodo predstavili ženini in neveste.

Med nevestami je tudi Jasmina, mamica dveh hčera. Prihaja iz Mozirja in pri svojih 46 letih si želi spoznati moškega, s katerim bi si ustvarila resno zvezo.

Kot je razkrila na začetku, je ločena, z nekdanjim možem sta bila v zakonu 15 let, rodili sta se jima dve deklici. Zase pravi, da je skrbna, živahna in duhovita ženska.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by POROKA NA PRVI POGLED 💖 (@poroka_na_prvi_pogled)

Želi si partnerja, ki ni preveč resen in zagrenjen ter bi rad doživel še kaj lepega in zabavnega. V eksperiment se je prijavila, da najde ljubezen.

Nevesta Jasmina se bo na začetku predstavila zelo mirno in uglajeno, kasneje pa bo na plano prišel njen neukrotljivi temperament, zaradi katerega bodo oddaje, ki nas čakajo, še kako pestre in zanimive.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.