P. L. | 24. 5. 2024, 11:31

Ste videli, kaj so storili TV-voditeljici? Takšnega presenečenja zagotovo ni pričakovala

Instagram/Nataša Naneva

Znano televizijsko voditeljico Natašo Naneva je njen sovoditelj Klemen Bučan takole presenetil ...

V priljubljeni oddaji Kolo sreče, ki jo predvaja Planet TV, so tokrat gledalci videli prav posebno presenečenje, ki ga je voditeljici Nataši Naneva pripravil njen sovoditelj Klemen Bučan.

"Zdaj imamo prav posebno nagrado, ki ni samo zate. Včasih izkoristim to moč, ker sem voditelj oddaje in si v oddaji kaj zaželim. Naša Nataša nam obljublja cimetke že sto oddaj, pa jih še zdaj ni spekla. Našel sem si drugega dobavitelja," je najprej dejal, nato pa pokazala novega dobavitelja, ki mu je spekel cimetove rolice.

Voditeljica se je ob tem začela smejati, ponavljala je, da ne more verjeti. V studio je namreč prišel njen srčni izbranec Branko Djoković, ki je s pomočjo njene matere spekel cimetove rolice po njenem receptu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasha Naneva (@natasha.naneva)

"Za trenutek sem pomislila, da jaz sajam, da se mi blede, nič mi ni jasno! Samo val čustev me je preplavil, oči so se napolnile s solzami, v glavi sem si govorila: 'Joj ne, ne smem jokat, nimamo časa popravljat make upa'. Stojim kot lipov bog in še vedno ne morem verjeti svojim očem, dokler mi Klemen ne reče, naj pridem gor. Pridem, močno objamem Branka in prva stvar, ki sem mu jo izustila, je bila: A ti ostaneš tukaj?" je na Instagramu pojasnila voditeljica.

Nataši Naneva so pripravili presenečenje.

Nataši Naneva so pripravili presenečenje.

Planet TV/posnetek zaslona

"In potem vidim, da so v košari res 'moje' cimetke. Ne moje, po mojem receptu, ki sta ji skupaj naredila z Lidijo Naneva!" je svoje vtise o velikem presenečenju razkrila Nataša, poleg pa objavila tudi posnetek, s katerim je pokazala, da je presenečenje uspelo in da ni niti za sekundo posumila, da ji nekaj pripravljajo.

Novo na Metroplay: "Ne biti cringe" | N1 podkast s Suzano Lovec