N. V. | 16. 3. 2023, 19:31

Ne le Katarina Čas, tudi ta igralec končal snemanje nadaljevanke Ja, Chef!

Instagram/voyo_slovenija

Ob koncu snemanja ga je preplavil val čustev: povedal je, da ga je nadaljevanka zaznamovala za vse življenje.

Po tem, ko je igralka Katarina Čas sporočila, da se poslavlja od slovenske nadaljevanke Ja, Chef!, je snemanje priljubljene nadaljevanke končal tudi igralec Klemen Janežič

V nadaljevanki je igral enega izmed glavnih likov, kuharja Luko iz Dolenjske, ki je svojo kariero želel zgraditi v priljubljeni restavraciji, hkrati pa se trudil za naklonjenost vodje restavracije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Klemen Janezic (@kjanezic)

Ob koncu snemanja ga je preplavil val čustev – prevzelo ga je veselje, a hkrati tudi žalost, takojšnja nostalgija. "Obdobje, v katerem sem snemal serijo Ja, Chef, me bo zaznamovalo za vse življenje. Tako v zasebnem kot profesionalnem življenju so se mi zgodile velike in nepričakovane stvari. Zelo sem hvaležen za to priložnost in vse sodelavce na setu. Od naše Ruže pa vse do Janija, hvala vam," je ob končanem snemanju Ja, Chefa! povedal za 24ur.

Instagram/Metka Albreht

Metka Albreht, modna stilistka za nanizanko Ja,Chef!, se je ob koncu sodelovanja na Instagramu poklonila Janežiču. 

Instagram/Metka Albreht

"Igralec, z veliko začetnico. Predan, vesten, duhovit, nasmejan. Vedno tekstovno pripravljen v nulo. Kondicijsko in psihično močen. Vse scene odigral brez dvojnikov ... Jahal sredi Ljubljane, se vrgel v mrzlo Ljubljanico, rezal zelenjavo, kuhal in pekel ..." se je spominjala in zapisala, da ji je bilo v čast, da je dodala delček pri ustvarjanju njegovega lika v nadaljevanki.

Prihaja še nekaj novih delov

Oboževalci nadaljevanke, ne skrbite. Čeprav igralca snemanje končujeta, ju bomo lahko videli še v nekaj delih, ki sta jih že posnela.

Dejstvo, da sta Janežič in Časova končala snemanje, najbrž pomeni, da je ljubezenska zgodba med Piko in Lukom dokončno dobila epilog in da se bo zgodba nadaljevala v drugo smer. Časova je namreč razkrila, da bo še nekaj sezon priljubljene nadaljevanke.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.