Uredništvo | 10. 7. 2024, 08:08

Bo obnorela tudi Slovence? Po veliki uspešnici Gorski zdravnik zdaj na TV-zaslone prihaja ...

Profimedia

Nova serija na TV-zaslone prihaja v ponedeljek, 15. julija.

Očarljiva in čustveno nabita drama bo gledalce nove serije Podeželska zdravnica (Die Landarztpraxis) popeljala v slikovito bavarsko vas Wiesenkirchen, kjer se s prepletanjem osebnih zgodb začnejo razkrivati zapleteni odnosi in dolgo zamolčane skrivnosti.

V seriji bomo spremljali dr. Sarah König (Caroline Frier), ki po mnogo letih dela kot urgentna zdravnica v Berlinu išče svež začetek zase in za svojo najstniško hčer Leonine (Katharina Hirschberg). Odločita se preseliti v mirno vas Wiesenkirchen, kjer Sarah upa, da bo našla notranji mir in končno razkrila največjo skrivnost svojega življenja.

Vas je znana po svojih lepih pokrajinah, a je tudi dom dr. Fabiana Kroissa (Oliver Franck), njenega nekdanjega partnerja in očeta Leonine, čeprav nobeden od njiju tega ne ve.

Planet TV

Sarah začne delati v lokalni ambulanti skupaj s Fabianom in stara čustva med njima se začnejo prebujati. Tako se Sarah znajde razpeta med Fabianom, ki se sooča s težavami v zakonu, in svojim najemodajalcem, gorskim reševalcem Maxom (Alexander Koll), ki v njeno življenje prinaša pustolovščino in svežino.

Družinski in ljubezenski odnosi se vse bolj zapletajo. Sarah je vse bolj priljubljena med domačini, a njena dolgo skrita skrivnost se počasi razkriva in to bi lahko ogrozilo njeno novo življenje v idilični vasici.

Serija Podeželska zdravnica na Planet prihaja v ponedeljek, 15. julija. Na sporedu bo od ponedeljka do četrtka ob 20. uri, vsakokrat bosta na sporedu po dva dela.

Novo na Metroplay: "Največja ovira je davčni sistem" | Blaž Brodnjak