P. L. | 15. 3. 2023, 09:02

Nepričakovano: Damir zapustil eksperiment Poroka na prvi pogled

Planet TV/posnetek zaslona

Med Damirjem in Anito je močno počilo. Medtem ko ima ona svojo resnico o tem, kaj se je dogajalo, se je on odločil, da eksperiment zapusti. Tega kamere niso prikazale … 

Zagotovo ste se tudi vi med ogledom predzadnje oddaje Poroka na prvi pogled spraševali, kje sta Damir in Anita. V zadnji ogledani oddaji pa dobili odgovor: sprla sta se celo tako močno, da je Damir sklenil zapustiti Anito in eksperiment. Odšel je domov.

Kaj točno se je med mladoporočencema dogajalo, kamere niso pokazale, v oddaji nismo videli njunih nesoglasij ali prepira. Ko sta ponovno nastopila, sta bila že ločena.

Anitina zgodba

"Z Damirjem sva se začela oddaljevati, ko sva se preselila v stanovanje. Dobila sem občutek, da je začel funkcionirati, kot da sva midva v neki dolgoletni zvezi. Šel je po svoje, po teh svojih treningih, ki ne trajajo eno uro, ampak tri ure," je svoje mnenje o odnosu z Damirjem produkciji zaupala Anita.

Planet TV/posnetek zaslona

Dodala je, da jo je Damir zapostavil, meni, da bi v eksperimentu morala oba dati poudarek skupnemu času ter graditi odnos.

"Razumem, da ima on treninge in da bo šel na trening, ne pa, da je prva stvar, ko se midva usedeva, da gre on takoj na trening," je razkrila svoja občutja.

Izvedeli pa smo tudi, da je Damir zapustil eksperiment in odšel domov. "Velika pika na i je bila, ko je odšel prespat v svoje stanovanje, s tem, da je želel še drugo noč spati doma, pa sva se potem slišala po telefonu in je prišel sem," je razkrila, dodala, da je zaradi njegovega obnašanja jezna, počuti se izdano in osamljeno.

Damirjeva zgodba

"Prehitro je šlo vse skupaj, malo se bo potrebno odmakniti in razmisliti," bo produkciji povedal Damir in dodal, da je bilo na medenih tednih vse rožnato, ko sta prišla v resnično življenje, je bilo pa malce drugače.

Planet TV/posnetek zaslona

"Ne maram, da je posesivna in ljubosumna. Ne more mi ženska po dveh tednih govoriti, koliko časa sem bil na treningu," je iskreno povedal Damir in priznal, da ga to zelo moti.

Odločil se je narediti črto, ker ga je začela klicati, kdaj gre na trening in koliko časa bo treniral. Priznal je, da je tukaj zanj meja. "Da ti ženska ne pusti trenirati, pa tudi ne vem. Če to dela po dveh tednih, kaj bo šele pozneje delala," je dejal produkciji.

Odločen je, da takšnih oseb, ki želijo nadzirati njegovo življenje, ne potrebuje več. "Tega imam vrh glave, kemija gor ali dol," je dodal.

Kako se bo njun odnos nadaljeval, bomo videli že nocoj, pare namreč čaka druga skupna večerja.

Novo na Metroplay: "Ne biti cringe" | N1 podkast s Suzano Lovec