P. L. | 20. 3. 2023, 08:10

Nepričakovano: Tudi ta par zapušča eksperiment Poroka na prvi pogled

Planet TV/posnetek zaslona

Novica, da zdaj odhaja tudi ta par iz šova Poroka na prvi pogled, je presenetila vse, tako strokovnjake kot tudi preostale zakonce, ki še vztrajajo v eksperimentu. Kaj je razlog za nenaden odhod? 

V današnji oddaji Poroka na prvi pogled čaka pare nova ceremonija. A še preden se bo ta začela, bodo strokovnjaki gledalcem razkrili, da se iz eksperimenta poslavlja še en par. Njun odhod pa bo za vse veliko presenečenje.

"Po tej ceremoniji nas zapuščata," bo strokovnjak Timotej dejal strokovnjakinji Alji in Barbari ter dodal: "Sicer zelo funkcionalen par, ampak sta se na osnovi različnih poti in različnih želja v prihodnosti odločila, da bi bilo bolje zadevo zaključiti prej."

Planet TV/posnetek zaslona

Alja bo mnenja, da je res škoda, ker se bosta poslovila, saj sta delovala zelo usklajeno.

Tudi strokovnjakinja Barbara bo povedala svoje mnenje, zakaj naj bi se ta par odločil za odhod. Omenila bo veliko razliko, ki se je pojavila že na začetku njunega odnosa, menila bo, da je prav to botrovalo njuni odločitvi, saj je ta razlika med njima prevelika.

"Mislim, da je potem pozneje še težje oditi iz takega odnosa," bo dodala Barbara.

Planet TV/posnetek zaslona

Strokovnjaki bodo ugotovili, da ta par prihaja iz dveh različnih svetov, ugibali bodo, da je bila morda med njima tudi komunikacija napačna.

"V vsakem primeru sta se odločila, kot sta se odločila. Mislim, da je bila njuna odločitev preudarna," bo zaključil Timotej.

Že nocoj bo torej znano, kateri par zapušča eksperiment …

Novo na Metroplay: "Ne biti cringe" | N1 podkast s Suzano Lovec