P. L. | 21. 9. 2022, 09:10

FOTO: POP TV končno razkril vseh 17 deklet, ki se bodo potegovale za srčno naklonjenost Sanjskega Blaža. Ena je takoj vzbudila pozornost

POP TV/fotomontaža
FOTO: POP TV končno razkril vseh 17 deklet, ki se bodo potegovale za srčno naklonjenost Sanjskega Blaža. Ena je takoj vzbudila pozornost (foto: POP TV/fotomontaža)

Poglejte, kakšne lepotice se bodo letos potegovale za ljubezen v resničnostnem šovu Sanjski moški. Izbira ne bo lahka. 

Oboževalci resničnostnega šova Sanjski moški si zdaj lahko končno ogledajo lepa dekleta, ki se bodo potegovala za srčno naklonjenost Blaža Kričeja Režka.

Dekleta, ki so stara od 20 do 29 let, so že v predstavitvenem videu dokazale, da niso sramežljiva, da si želijo dogodivščin in ljubezni. Nekatera izmed njih so povedale, da se na prvem zmenku zagotovo ne bodo že poljubljale, medtem ko nekatere ne vidijo ovir.

"Če začutim, da je to to, da so iskrice med nama, sploh pa, da je nekako pravi trenutek, potem ja. Tukaj ne vidim neke ovire, ker če je to to, zakaj bi čakala," je v predstavitvenem posnetku za POP TV dejala 20-letna Ana Hrovatin, ki prihaja iz Škofljice. Zanimiv pa je tudi podatek, da je študentka kozmetike na Finskem.

Kdaj bo resničnostni šov na sporedu, še ne vemo, znano pa je, da nam bo krajšal večere ob koncu tedna. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.