L. P. | 28. 9. 2023, 12:01

Priljubljena TV-voditeljica odšla s POP TV, zdaj že ima novo službo

Bobo

Priljubljena televizijska voditeljica je močno presenetila, ko je po mnogih letih zapustila POP TV, zdaj pa razkrila, kakšen je njen nov karierni izziv.

Poročali smo že, da je v poletnih mesecih POP TV zapustila voditeljica in novinarka Nataša Gavranić, ki je bila vrsto let vidnejši del športnega programa informativne oddaje 24ur ter posebnih oddaj, ki so spremljale nogometno Ligo prvakov.

"Drži, po več mesecih odločanja sem odločitev dokončno sprejela prejšnji teden. O tem ne želim veliko govoriti, lahko pa povem, da si želim novega kariernega izziva," je takrat za Žurnal24 potrdila govorice.

Nov karierni izziv 

Zdaj je že razkrito, da je Gavranićeva sprejela nov karierni izziv na televiziji Arena Sport.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arena Sport Slovenija (@arenasport.si)


"Na Areni Sport bo poleg novinarskega dela v uredništvu in na terenu, moči usmerila predvsem v vodenje studia ob koncu tedna. V mesecu oktobru namreč odpiramo lastni studio za produkcijo oddaj, prispevkov in drugih vizualnih vsebin, s katerim bomo močno nadgradili indentiteto in ponudbo Arene Sport," so z omenjene televizije zapisali v sporočilu za javnost. Dodajajo, da je za Gavranićevo nov izziv prišel ob pravem času, v njem pa vidi lepo priložnost, da se še nadgradi kot novinarka in voditeljica.

"Ob vabilu Arene Sport nisem dolgo razmišljala. Pritegnila me je njihova mlada, zagnana ekipa, ki dela zelo dobro, z izgradnjo studia pa se želijo še utrditi kot vodilna slovenska športna televizija. Dobra energija uredništva je vsekakor velik faktor odločitve, zato z veseljem prihajam na novo delovno mesto. Upam na dolgoročno, prijetno sodelovanje," je povedala.

Arena Sport

Njenega prihoda pa se veseli tudi odgovorni urednik Luka Štucin, ta je dejal: "Nataša Gavranić je ena najboljših voditeljic in novinark v slovenskem športnem prostoru. Skozi leta smo jo spremljali tudi na Areni Sport in ko se je ponudila priložnost za zvezdniški prestop, smo jo zagrabili z obema rokama. Veseli nas, da se je pridružila naši mladi, a prodorni novinarski ekipi."

Poleg nje bodo v studiu imeli vidno vlogo še Izidor Kordič, Dani Bavec in Sara Pakiž, ki bodo skupaj z raznolikimi gosti skrbeli, da gledalke in gledalci dobijo zares širok spekter informacij, mnenj in zanimivih vsebin iz sveta športa.