P. L. | 2. 4. 2024, 08:48

Na POP TV se je vrnila priljubljena voditeljica, ki so jo vsi dolgo čakali

POP TV

POP TV je razveselil svoje številne gledalce. Končno se je na TV-zaslone vrnila priljubljena voditeljica. 

Po letu dni porodniškega dopusta se je na delo vrnila priljubljena vremenarka Katja Jevšek. Prvo vremensko napoved je ponovno odvodila 1. aprila.

"Ne, ni prvi april, naša draga Katja Jevšek je - po porodniški - spet nazaj! Zelo smo jo pogrešali, hkrati pa sploh ne moremo verjeti, da je leto že naokoli," so poleg posnetka, ki so ga dodali na družbeno omrežje, zapisali njeni sodelavci.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24UR (@24ur)

Jevškova je dejala, da je zelo vesela, da je nazaj. A čeprav bila pred porodniško kar 23 let vremenarka, se je spraševala, kako ji bo šlo. "Pred tednom dni sem se spraševala, ali se bom sploh še znala obrniti, hoditi v petah, bo teklo vse gladko ali se mi bo zatikalo? Po drugi strani pa sem komaj čakala, da si bomo lahko z gledalci spet mahali," je povedala za 24ur.com.

V letu dni, ko je bila na porodniškem dopustu, se je v celoti posvetila svoji prvorojenki Luni Lu. Deklica je na svet prijokala lani, 3. aprila. Pot do materinstva pa je bila za priljubljeno voditeljico dolga, s partnerjem sta se za naraščaj trudila več let.

Danes 45-letna vremenarka je za omenjeni portal razkrila, da je vesela, da se je vrnila na delo in med ljudi, a ima vseeno cmok v grlu. "Zelo sem hvaležna, da imamo v Sloveniji možnost enoletnega porodniškega dopusta, saj ni povsod po svetu tako. In ta čas je res zlata vreden. Jaz sem ga izkoristila do konca. Malo smo potovali, se veliko igrali, največ pa smo se crkljali," je povedala za omenjeni portal.

Katja Jevšek

Katja Jevšek

Voyo/posnetek zaslona

Na vprašanje, kako si bo zapomnila prvo leto z najlepšim nazivom, ki si ga je tako dolgo želela, je odgovorila: "Dobila sem pravo šefico. Majhno, nabrito, zvedavo, zabavno in zelo srčno. Še vedno se sprašujeva, kateri angelček nama jo je poslal. Ati pravi, da ima zase novo ime - Srečko."

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel