P. L. | 16. 4. 2024, 14:41

Poroka na prvi pogled: Irena presenetila z odločitvijo

Planet TV/posnetek zaslona

Po vsem, kar se je dogajalo, se je Irena vseeno odločila, da v eksperimentu ostane. 

Po vsem, kar se je v preteklih dneh dogajalo med Ireno in Andrejem, so gledalci pričakovali, da bosta eksperiment Poroka na prvi pogled zapustila.

Ko sta na ceremoniji sedla pred strokovnjake, je Irena zaradi vsega, kar se je dogajalo pretekle dni, delovala zelo utrujeno in brez energije. Na drugi strani pa je Andrej strokovnjakom pojasnil, da se je Ireni opravičil, čeprav ne ve točno, zakaj bi se ji sploh moral.

Irena in Andrej se ne razumeta več.

Irena in Andrej se ne razumeta več.

Planet TV/posnetek zaslona

Ireno je zmotilo, ker se Andrej ni postavil zanjo, ampak je dovolil, da so jo tudi drugi napadali. Ob tem je Irena mislila na Kristijana. A ta je dejal, da meni, da Irena v eksperimentu ni dobila tistega, kar je pričakovala, zato zdaj za svojo nesrečo krivi vse okrog sebe.

Čeprav so za Ireno in Andrejem zelo stresni dnevi, pa je Irena sklenila, da v eksperimentu še ostane. "Najprej sem se odločila, da odhajam," je dejala strokovnjakom ter pojasnila, da si je tik pred ceremonijo premislila in se odločila, da ostaja.

"Mogoče si samo želim, da se razideva na malo bolj prijateljski ravni. V nasprotnem primeru bi zagotovo šla," je utemeljila svojo odločitev.

Kljub vsemu je Irena sklenila, da ostaja v eksperimentu.

Kljub vsemu je Irena sklenila, da ostaja v eksperimentu.

Planet TV/posnetek zaslona

Andrej je zapisal, da odhaja, a ker je Irena napisala, da ostaja, bosta po pravilih morala vztrajati še do naslednje ceremonije. "Bomo videli, ali se bo dalo to kaj popraviti ali ne, sicer ne bo imelo smisla sploh iti naprej," je po odločitvi dejal Andrej, Irena pa je menila, da je lahko srečen, da si je premislila in mu dala priložnost, da popravi, kar je zakuhal.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk