P. L. | 14. 5. 2024, 09:44

Poroka na prvi pogled: Matic brez zadržkov strokovnjakom povedal, kaj je storila Katja

Planet TV/posnetek zaslona

Na zadnji ceremoniji je Matic presenetil z razkritjem o Katji. Čeprav ga na zabavi ni bilo, je dobro vedel, kako se je iz njega norčevala. 

V zadnji oddaji eksperimenta Poroka na prvi pogled so pari ponovno sedli pred strokovnjake na še eni ceremoniji. Ko sta bila na vrsti Katja in Matic, je bil ta vidno nervozen. Sklenil je namreč, da se pred strokovnjaki ne bo zadrževal in bo povedal vse, kar mu leži na duši.

Matic je očitno izvedel, kaj je na zabavi, ki so jo udeleženci eksperimenta imeli pri Jerneji in Marku,  Katja govorila po tem, ko je on že odšel. 

Matic je bil zaradi Katje užaljen.

Matic je bil zaradi Katje užaljen.

Planet TV/posnetek zaslona

Katja se je na zabavi sprostila, ob pomoči nekaj kozarčkov alkohola pa razkrila, da si želi trojčka in da se njene bradavice obrnejo navznoter, ko zagleda Matica.

"To me je res šokiralo in sem se odločil, da bom naredil na ceremoniji to, kar bom naredil," je pred ceremonijo Matic zaupal produkciji.

Matic se je na kavču obrnil proti Katji in dejal, da si je te besede zapisal, saj mu je tako lažje, nato pa je začel brati. "Jaz osebno, Matic, si želim žensko, ki ne hodi v trojčke in bo samo moja in bo samo zame in je ne mislim deliti v teh stvareh. Hočem pa žensko, ki bo imela, po tvojih besedah 'nipelnei obrnjene navzven, ko me vidi, in ne navznoter," ji je prebral. Dodal je, da si ne zasluži, da je z njim v stanovanju, niti si ne zasluži, da bi zraven nje sedel na kavču.

Nato je pokazal svojo odločitev, da odhaja, snel je tudi poročni prstan in dejal, da si ga bo nadel, ko si bo ženska to zaslužila, nič prej, nato pa je vstal in se umaknil.

Strokovnjaki so ga prosili, naj se vrne, in samo zaradi njih je to tudi storil. Produkciji je razkril, da ga je vse skupaj zelo prizadelo in da si s Katjo ni več želel sedeti na istem kavču. Strokovnjaki so ga vendarle prepričali, da je spregovoril o tem, kako se počuti in zakaj je užaljen.

Matic je želel ekspeirment zapustiti.

Matic je želel ekspeirment zapustiti.

Planet TV/posnetek zaslona

Ker pa je Katja napisala, da ostaja, sta morala eksperiment skupaj nadaljevati še teden dni.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk