P. L. | 15. 5. 2024, 14:13

Poroka na prvi pogled: Irena šokirala z izjavo o Andrejevi bivši partnerici

Planet TV/posnetek zaslona

Irena meni, da je Andrej dvoličen in da jo želi prikazati v slabi luči. Sama je medtem mnoge gledalce šokirala z izjavo o njegovi bivši … 

V eksperimentu Poroka na prvi pogled je pred kandidati še en skupen teden. Ustvarjalci eksperimenta so pare odpeljali v naravo, kjer so se družili, igrali družabne igre in sedli za skupno mizo k morskim dobrotam. Med večerjo pa so se tudi odkrito pogovarjali, Marko je menil, da se mu vse bolj dozdeva, da maske padajo, a da nekateri še vedno pred kamero igrajo. Nekateri so se z njim strinjali, spet drugi so molčali.

Irena in Katja med pogovorom.

Irena in Katja med pogovorom.

Planet TV/posnetek zaslona

Irena in Katja sta se pogovorili

Irena je Katjo prosila za pogovor na samem, kjer pa ji je najprej rekla, da se ji zdi, da se je Andrej v zadnjih dneh zelo spremenil. "Moram te vprašati, ker opažam dva, tri dni, da je Andrej zelo drugačen do mene, da je spet spremenil odnos. Že tako ni komunikacije, zdaj jo je še manj. Še bolj se je dal nazaj, kot je sicer. In tudi odmika se. Sem pa opazila, da tebi daje pozornost. In če karkoli veš, bi bila zelo vesela, če mi poveš, ker imam občutek, da on spet nekaj naklepa proti meni," je vprašala Katjo.

Katja ji je dejala, da je pričakovala, da se bosta pogovorili, saj ji je Andrej namenjal več pozornosti. "Ker sem z Maticem povsem na 'nuli', potrebujem nekoga za komunikacijo, potrebujem kakšen nasvet. In ti si mi zelo v redu. Je pa res, da je zdaj vmes prišel Andrej. Piše mi zasebna sporočila. Zdi se mi, da mi hoče neko naklonjenost pokazati. Rekla sem, da moram glede tega govoriti s tabo, ker on je meni rekel, naj tebi ne povem," je povedala Ireni.

Katja je priznala, da ji Andrej piše.

Katja je priznala, da ji Andrej piše.

Planet TV/posnetek zaslona

Nad Katjinim priznanjem je bila Irena šokirana in jezna. Dejala je, da želi, da vsi izvejo, kakšen je Andrej v resnici. 
"Zdaj razumem prvo partnerko, ki ga je zastrupila, zakaj ga je zastrupila. Ne ker bi bila ona nora na denar, ampak če je bil on tak do nje, kakršen je do mene. Halo, to se ti lahko samo zmeša. Definitivno!" je dejala produkciji.