P. L. | 27. 3. 2024, 14:55

Poroka na prvi pogled: Matic meni, da je boljši od drugih moških

Planet TV/posnetek zaslona

V eksperimentu Poroka na prvi pogled so pari ocenjevali druge. Matic je presenetil s kar nekaj izjavami ...

Pari so v eksperimentu Poroka na prvi pogled od strokovnjakov dobili zanimivo nalogo. Oceniti so morali preostale udeležence. Ženske so ocenjevale moške iz eksperimenta, moški pa ženske. Nato so morali vzeti še fotografijo svojega partnerja in ga uvrstiti med kandidate na lestvici najbolj privlačnih.

Matic in Katja

Matic in Katja

Planet TV/posnetek zaslona

Tudi Matic in Katja, ki sta v eksperiment prišla nekoliko pozneje, sta dobila enako nalogo kot preostali pari. Matic je pri ženskah na prvo mesto postavil Saro. Dejal je, da je takoj opazil njene oči in njeno osebno urejenost. Upošteval pa je tudi starost. Ugotovil je, da je Sara še najbolj blizu njegovih let, čeprav je tudi ona zanj prestara.

"Ženske se hitreje postarajo kot moški. To stoodstotno vem, saj delam v zdravstvu," je pojasnil produkciji. Tudi Katji je razložil, zakaj si ne želi starejše ženske, dejal je, da mu najbrž ne bi več mogla roditi otrok.

Katja je izpostavila Marka, da jo njegov pogled zelo pritegne. Matic pa je komentiral fotografije moških: "Te slike, ki sem jih videl, ki jih je imela ona pred sabo ... Zagotovo sem sam nad njihovim nivojem, trikratnim ali pa štirikratnim."

Katja je Matica še dodatno zbodla, ko mu je rekla, da bi Marko zagotovo znal podreti zid okrog nje, drugače bi ga pa preplezal. "Mislim, da se obnaša precej pokroviteljsko," je o tem menil Matic. "Zdaj to tako izpade, kakor da je ona tombola zame, ne, kakor je v resnici," je dejal produkciji Matic, ki meni, da je v resnici on tombola za Katjo.

Katja ga ni pohvalila

Matic je produkciji razkril tudi, da očitno Katji njegova športna postava ni všeč. "Jaz sem dobil pohvale že od ogromno žensk," je povedal in dodal, da Katja ne opazi njegove športne postave, niti ga ne pohvali. 

Par je v Budimpešti, kjer sta bila na medenih tednih, odšel tudi v terme, kjer sta se prvič videla v kopalkah. Katja nad Matičevo športno postavo niti ni bila navdušena.

Matic in Katja

Matic in Katja

Planet TV/posnetek zaslona

"Matica sem danes prvič videla v kopalkah. Ni mi ravno, no, če povem po pravici. To, da je on nabit, še ne pomeni, da je dec. Mogoče je za moj okus celo malo preveč," je dejala produkciji.

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu