P. L. | 31. 3. 2023, 09:45

Prihaja ljubezenski resničnostni šov, ki smo ga vsi težko čakali

POP TV

Za vse ljubitelje resničnostnih šovov prihaja dobra novica. Težko pričakovana ljubezenska dogodivščina se začenja že ta konec tedna. Že takoj bo prva oddaja pustila gledalce odprtih ust ...

Vikend bo za ljubitelje resničnostnih šovov zelo pester. Prihaja namreč Super par, resničnostni šov, ki smo ga vsi nestrpno čakali. 

Youtube/posnetek zaslona

Osem parov, med njimi tudi nekaj znanih slovenskih obrazov, bo tekmovalo na zahtevnih poligonih ter za stenami razkošne vile, kjer bodo preizkušali svojo povezanost, ljubezen in potrpežljivost.

V nedeljo bomo spoznali pare

Resničnostni šov Super par prihaja na male zaslone to nedeljo, v prvi oddaji bomo spoznali vse pare, spremljali pa bomo tudi že prvi izziv, ki jih čaka. 

Youtube/posnetek zaslona

Pari bodo viseli s 30 metrov in odgovarjali na vprašanja, povezana z njihovimi partnericami. Samo najbolj pogumni bodo izziv tudi opravili. En par pa ima prav posebno nalogo, ki bo vplivala na odnose v hiši.

V ponedeljek nas čaka obilica smeha

Druga oddaja, ki bo na sporedu v ponedeljek na POP TV, prinaša veliko smeha. Partnerji bodo namreč morali iz velike gobe, ki jo bodo na sebi nosile ženske, stisniti 50 litrov vode. 

Za pari pa ne bo zaostajal voditelj Srđan Milovanović, ta bo sledil svojemu motu – vodi z zgledom.

"Voditelj, ki zase pravi, da je 'gensko nagnjen k neumnim poškodbam', je znan po svojih padcih, tako v zasebnem življenju kot pred kamero. In nič drugače ne bo tokrat. Že v ponedeljek ob 21.10 bomo v oddaji videli tudi njegov padec. Obljubimo, da je ostal cel," razkrivajo ustvarjalci šova.