19. 5. 2022, 09:11

Sanja Grohar ostala brez službe: njenim zahtevam niso mogli ugoditi

Profimedia
Sanja Grohar ostala brez službe: njenim zahtevam niso mogli ugoditi (foto: Profimedia)

Potem ko se je med epidemijo iz Londona preselila v Slovenijo, se je uspešno podala v voditeljske vode. Ena največjih medijskih hiš pa ji je zdaj zaprla vrata.

Sanja Grohar je zelo zaposlena estradnica: ustvarila je svojo linijo oblačil in linijo kozmetike za lase. Poleg tega jo poznamo tudi kot pevko, čeprav že več kot deset let ni izdala nobene nove pesmi.

Potem ko je več let živela v tujini, se je v času koronakrize ponovno vrnila v domovino, tokrat z novim izzivom: postala je voditeljica oddaje Vau na Planet TV. To je prej sicer vodila Gaja Prestor.

Izgubila službo

Sedaj je Groharjeva na Instagramu sporočila, da je izgubila službo. "Velikokrat sem bila omejena s časom, saj sem lastnica dveh uspešnih znamk, ki terjata največ mojega časa poleg mojih dveh fantov," je zapisala.

"Veste, kako pravijo 'time is money' (čas je denar). Jaz od svoje vrednosti ne odstopam, televizija pa je tako našla bolj budget friendly (žepu prijazno) opcijo," je sporočila svojim sledilcem v Instagramovi zgodbi. Kot kaže, je za svoje delo zahtevala večje plačilo, kot bi ji ga lahko delodajalec ponudil.

Instagram Sanja Grohar/posnetek zaslona

Kaj bo počela sedaj?

Čeprav ni jasno, kaj točno bo Groharjeva počela sedaj, je sporočila, da je "vodenje njena strast in da se veseli novih projektov".

Po naših neuradnih informacijah oddaja ostaja, a prihaja nova voditeljica ali voditelj. Tudi vas zanima, kdo jo bo nasledil?

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.