P. L. | 18. 12. 2022, 21:16

Sanjski Blaž se je odločil za … ljubezen!

Voyo/posnetek zaslona

Njegovo srce je izbralo nasmejano Kristino, ki je vrtnico sprejela. Mar nista najlepši par? 

Šov Sanjski moški je dobil svoj srečni konec. Blaž Kričej Režek je na koncu odločal o dveh kandidatkah. Ostali sta Arijanna Sara Di Palma in Kristina Miler.

Najprej je do njega pristopila Arijanna. Blaž ji je dejal: "Tebe sem prvo spoznal tukaj, prvo sem te peljal na zmenek, kjer sem tudi jaz doživel nekaj prvič, in si tudi prva, ki sem jo poljubil."

Dodal je, da še kar ne more verjeti, koliko imata skupnih interesov, koliko skupnih stvari počneta in se imata skupaj dobro. Med drugim je dejal še, da si ju predstavlja kot idealen par, ampak: "jaz svojemu srcu ne morem ukazovati."

Iskreno ji je dejal, da mu je bilo to odločitev zelo težko sprejeti. "Hočem, da veš, da vseh teh najinih prvič ne bom nikoli pozabil."

Voyo/posnetek zaslona

Arijanna je razumela, da ji ni mogel podariti vrtnice, dejala je, da meni, da je sprejel pravo odločitev. "Kristina je neverjetna. Upam, da se bova vseeno nekako razumela, jaz in Kristina se zelo razumeva. Če bosta vidva skupaj, bom del njenega življenja."

Njegovo srce je izbralo Kristino

"Že ko sem te prvič videl na poročnem fotografiranju, si me sezula," je Blaž iskreno povedal Kristini, ko je prišla do njega. "In to si uspešno počela še naprej, vse do danes."

Dejal ji je še, da vedno ve, kaj mora reči, da on ostane čisto brez besed, dejal ji je, da ve, da ga ona resnično čuti.

"Na začetku šova sem jaz dejal, da ne vem, kaj je na meni sanjskega, vem pa, da bi se ob tebi počutil sanjsko," je dejal.

Voyo/posnetek zaslona

"Srce mi pravi, da ne bi rad, da se ta najina zgodba tukaj zaključi, še naprej bi rad, da skupaj ustvarjava nove stvari in da se tudi ti ob meni počutiš sanjsko," je Kristini povedal Blaž in jo vprašal, če sprejme vrtnico.

Kristina jo je sprejela z besedami: "Vedno!". 

Sanjski par pa je svojo pot nadaljeval brez kamer. Jima je uspelo?

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.