N. V. | 20. 7. 2022, 20:52

Se je še spomnite? Vrača se nadaljevanje priljubljene oddaje Oh, ta sedemdeseta

Profimedia

Se še spomnite te oddaje? Sedaj bo dobila nadaljevanje! Vas že zanimajo vse podrobnosti? Razkrivamo datum izida, igralsko zasedbo in okvirno zgodbo! Namig, ki vas bo razveselil? Vrača se skoraj celotna originalna zasedba!

Oddaja Oh, ta sedemdeseta bo dobila svoje nadaljevanje, katerega bodo predvajali tudi na Netflixu! Zagotovo se oddaje še spomnite: spremljala je dogajanje najstnikov z zvezdne države Wisconsin.

Oddaja Oh, ta sedemdeseta je vedno imela veliko oboževalcev, vendar je leta 2020 doživela velik ponovni razcvet, zahvaljujoč temu, da se je med koronskim zaprtjem priročno predvajala na Netflixu.

Serija je prvič debitirala leta 1998 in predstavila ogromno igralcev, ki so kasneje dosegli slavo na A-listi, kot so Mila Kunis, Ashton Kutcher, Topher Grace in Wilmer Valderrama. Snemali so jo do leta 2006.

Pogovori o nadaljevanju oddaje so se začeli aprila 2018, in čeprav je trajalo nekaj let, je zdaj uradno potrjeno! Brez nadaljnjega odlašanja, tukaj je vse, kar morate vedeti o nadaljevanju oddaje.

Nadaljevanje priljubljene serije

Nadaljevanje bo nosilo ime Oh, ta devetdeseta, dogajanje pa bo postavljeno v dve desetletji pozneje.

Vas že zanimajo vse podrobnosti? Preberite vse, kar morate vedeti o oddaji Oh, ta devedeseta, vključno z datumom izida oddaje na Netflixu, igralsko zasedbo in napovednikom.

Datum izida

Čakali boste še kar nekaj časa, namreč uradnega datuma izida še ni. Vendar ameriški portal Elite Daily poroča, da lahko računate, da bosta produkcijski in snemalni fazi trajali vsaj eno leto, tako da boste oddajo Oh, da devetdeseta morda videli jeseni 2022. 

Igralska zasedba

Oddaja Oh, ta devetdeseta se bo vrtela okoli likov Reda in Kitty Forman, ki ju igrata Kurtwood Smith in Debra Jo Rupp. Smith in Ruppova sta tudi izvršna producenta oddaje.

Profimedia

Ponovno bosta nastopila v vlogi modrih staršev, namreč med počitnicami ju bo obiskala vnukinja Leia Forman, hči Erica Formana in Donne Pinciotti (igrata ju Topher Grace in Laura Prepon). 

Profimedia

Kaj pa Donna Pinciotti (ki jo igra Preponova), Eric Forman (Topher Grace), Fez (Wilmer Valderrama) in ostala klapa?

Potrjeno je bilo, da se bodo vrnili skoraj vsi prvotni igralci kletnih stanovalcev. Grace, Preponova, Valderrama, Mila Kunis in Ashton Kutcher se bodo vrnili, toda Danny Masterson se ne bo vrnil kot uporniški upornik Hyde.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 90ssclassy ⭐ (@90ssclassy)

To ni presenečenje, glede na to, da je bil Masterson v zadnjih letih vpleten v intenzivne pravne bitke zaradi obtožb o spolnem napadu.

Profimedia/Pinterest/fotomontaža

Ker bodo prvotni liki nastopali le kot posebni gostje, ne bodo osrednji del oddaje. Namesto tega bo v ospredju serije nekaj novih obrazov, poroča Elite Daily.

Leio bo igrala Callie Haverda, preostalo novo igralsko zasedbo pa zaokrožujejo: Ashley Aufderheide, Mace Coronel, Maxwell Acee Donovan, Reyn Doi in Sam Morelos.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by cal (@calliehhaverda)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.