P. L. | 24. 2. 2023, 09:27

Se spomnite Barbare in Damjana iz šova Ljubezen po domače? Za vse imata pomembno obvestilo

Voyo/posnetek zaslona

Barbara in Damjan sta se spoznala v šovu Ljubezen po domače, se zaljubila in zvezo okronala s hčerko. Kako je z njima danes in kaj želita sporočiti? 

V četrti sezoni šova Ljubezen po domače sta se zaljubila Barbara Pastirk in čebelar Damjan Šalamun. Kmalu po tem, ko so kamere ugasnile, sta medijem sporočila veselo novico, da bosta postala starša. Danes ju razveseljuje njuna že skoraj triletna deklica Ajda Zarja, za katero je Pastirkova dejala, da je navihan otrok.

"Naša Ajda Zarja je prava navihanka - sicer ne vem, po kom to ima, baje da po babici, saj sva bila midva menda zelo mirna otročka (smeh). Minejo pa dnevi z njo kot blisk in vsak dan je kaj novega," je pred letom dni razkrila za njena.si in takrat dejala, da si želita, da Ajda ne bi bila edinka.

Ljubitelji šova Ljubezen po domače so se razveselili, ko sta jih pozdravila prek družbenih omrežij v kratkem posnetku. Oglasila sta se z določenim namenom, da opogumita vse, ki si želijo spoznati sorodno dušo s pomočjo šova Ljubezen po domače, da ne oklevajo, ampak se prijavijo v novo sezono.

"Midva sva se spoznala v Ljubezni po domače v četrti sezoni, pa lahko rečeva, da najina ljubezen še vedno traja," je povedala Barbara in dodala, da sta postala starša, kar je nekaj najlepšega, kar se lahko zgodi.

"Slišala sva, da se snema nova sezona, pa povabiva vse kandidate, ki so dovolj pogumni, da se prijavijo. Bova držala pesti," je dodal Damjan, oba pa upata, da čim več kandidatov najde svojo boljšo polovico.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.