A. B. | 2. 12. 2022, 10:25

Simon Cowell oboževalce pustil odprtih ust: "Kaj se je zgodilo z njegovim obrazom?" (VIDEO)

Profimedia

Priljubljeni in po celotnem svetu znan sodnik TV-oddaje, v kateri iščejo nadobudne talente, je presenetil s svojim videzom. Nekateri so komentirali, da ga sploh ne prepoznajo več. 

Simon Cowell je z novim videoposnetkom, ki ga je nedavno objavil na družbenih omrežjih, vzbudil skrb oboževalcev. 63-letni televizijski mogotec, ki je sicer znan tudi kot sodnik priljubljene britanske oddaje Britain's Got Talent, je bil videti neprepoznaven. Zaradi njegovega videza so se mnogi spraševali, ali je šel pod nož in si privoščil nov lepotni poseg.

Videoposnetek, ki je mnoge presenetil 

Cowell je v videoposnetku spodbujal ljudi, naj se oglasijo na avdiciji za oddajo Britain's Got Talent, le nekaj dni po tem, ko je iz oddaje izstopil sodnik David Walliams. V kratkem posnetku je dejal: "Vedno govorim, da lahko dve ali tri minute spremenijo vaše življenje. To se je mnogim tudi zgodilo. Morda boste tokrat to vi." 

Kmalu po objavi so komentatorji opozorili na to, da je njegov videz drugačen, kot so ga bili vajeni. Pisali so: "Kaj se je zgodilo z njegovim obrazom?" in "Joj, skoraj ga nisem prepoznal." Spet drugi so se pošalili: "Nekdo je pozabil izklopiti mobilne filterje, ki polepšajo obraz." Kljub temu so pohvalili njegovo zavzetost in poudarili, da "vsako leto izgleda mlajši". 

Lepotni posegi? 

Cowell je v zadnjih dveh letih izgubil 20 kilogramov. Po zlomu hrbtenice leta 2020, ko je v bližini svojega doma v Malibuju padel z električnim kolesom, je temeljito spremenil svoj življenjski slog.

Pri operaciji spajanja vretenc je utrpel zaplete, zaradi katerih je moral šest mesecev večinoma ležati v postelji.

Preuredil je tudi svoj delovni urnik, tako da poslovne sestanke začenja šele po 9. uri zjutraj in ne organizira konferenc v zgodnjih jutranjih urah, kot je to počel včasih. Vir je za MailOnline povedal: "Simon je povedal, da že 20 let ni tako pogosto nosil športnih copat. Počuti se bolj fit kot kadarkoli prej in se drži običajne rutine, namesto da bi telefoniral do zgodnjih jutranjih ur." Njegov videz naj bi bil tako posledica njegovega prizadevanja za zdrav življenjski slog in ne lepotnih posegov.