P. L. | 17. 4. 2024, 12:51

Skrito v raju: Bosta Dino in Nina postala par?

Voyo/posnetek zaslona

V seriji Skrito v raju Dino in Nina vse bolj uživata v družbi drug drugega. Bodo med njima preskočile ljubezenske iskrice?

V priljubljeni slovenski seriji Skrito v raju so gledalci končno dočakali veliki trenutek, ko sta si Lara in Mark, igrata ju Gaja Filač in Matej Zemljič, končno priznala, da sta zaljubljena drug v drugega. Zgodili so se vroči poljubi, odtlej pa se zdi, da gre vse kot po maslu.

Postali so prijatelji.

Postali so prijatelji.

Voyo/posnetek zaslona

Mark in Lara sta zelo rada skupaj, da sta našla pravo ljubezen, pa jima privošči tudi Larina najboljša prijateljica Nina (igra jo Melani Mekicar, op. a.), ki je pred kratkim prišla v kamp Paradiso.

Presenetljivo dobro pa je razcvet njune ljubezni sprejel Dino (igra ga Matino Antunović), ki so ga gledalci do zdaj poznali kot moškega, ki zelo rad pogleda za ženskami, zvestobe pa ne postavlja na prvo mesto.

Ko je še hodil z Laro, je brez težav delil poljube tudi Saški (igra jo Mila Peršin, op. a.), ki je bila vanj zaljubljena. Saška je nekajkrat tudi prespala v njegovem šotoru.

Se je Dino spremenil?

A zgodil se je preobrat. Ko je Hrvoje (igra ga Alen Šalinović) imel težave s kampom, grozili so mu, da ga bodo celo zaprli, je Dino pokazal svoj pravi obraz. Ni mu bilo vseeno za stričevo stisko, kar so začutili tudi Lara, Mark in Nina. Pomagali so po svojih najboljših močeh, prav ta nesreča pa jih je tudi zbližala.

Med Dinom in Nino je simpatija.

Med Dinom in Nino je simpatija.

Voyo/posnetek zaslona

Dino je pokazal, da zna v situacijah, ki to od njega zahtevajo, pokazati tudi svojo resno in odgovorno plat. Kar pa je bilo očitno všeč tudi Nini, ki je najprej v njegovi bližini zavijala z očmi. Gledalci pa so v zadnjih epizodah že lahko videli, da se Nina vse bolj topi v Dinovi bližini. 

Se bosta Dino in Nina zaljubila? Bosta postala par? Ali je mogoče, da bo Dino Nino, tako kot veliko deklet do zdaj, le izkoristil?

Novo na Metroplay: "Janša je s tem potrdil, da ostaja" | N1 podkast s Suzano Lovec